Home » Justitie » Afaceristul bârlădean Marian Blembea rămâne după gratii

Afaceristul bârlădean Marian Blembea rămâne după gratii

Omul de afaceri bârlădean Marian Blembea rămâne în continuare în spatele gratiilor, după ce Curtea de Apel Iași i-a respins contestația făcută la decizia Tribunalului Vaslui de a fi judecat în stare de libertate.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au trimis pe afacerist după gratii pentru infracțiuni de corupție pe 26 iulie. El este acuzat de faptul că a dat unui comisar al Gărzii Financiare 10.000 de lei și o cantitate neprecizată de vin. Prin intermediul aceluiași comisar, Blembea i-a oferit unei colege a acestuia un prafum. Pentru toate aceste atenții, cei doi comisari ar fi trebuit să nu menționize în actul de control neregulile constatate și să nu aplice amenda contravențională corespunzătoare. Din câte se pare, această cauză privește o activitate infracțională mult mai amplă, cercetări efectuându-se față de mai multe persoane, iar percheziții au fost făcute în cinci localități din Vaslui, Bârlad, Bacău dar și la o instituție publică. (A.C.)

Omul de afaceri bârlădean Marian Blembea rămâne în continuare în spatele gratiilor, după ce Curtea de Apel Iași i-a respins contestația făcută la decizia Tribunalului Vaslui de a fi judecat în stare de libertate. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție l-au trimis pe afacerist după gratii pentru infracțiuni de corupție pe 26 iulie. El este acuzat de faptul că a dat unui comisar al Gărzii Financiare 10.000 de lei și o cantitate neprecizată de vin. Prin intermediul aceluiași comisar, Blembea i-a oferit unei colege a acestuia un prafum. Pentru toate aceste atenții, cei doi comisari ar fi trebuit să nu menționize în…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: