Home » Social » Copilul meu: Mara, fetița cu drag de butoane

Copilul meu: Mara, fetița cu drag de butoane

Mara-Amalia are un an și patru luni și adoră tehnologia. Deși are foarte multe jucării, Marei îi sunt pe plac mai mult telefoanele mobile, tastatura de la calculator, laptopul mamei și alte lucruri de acest gen. În loc să se amuze cu ursulețul de pluș, Mara ia mătura și o plimbă prin casă. Întrerupătoarele și robinetele de apă devin și ele adevărate obiecte de joacă. La una an și două luni, înainte de a merge bine în picioare, Mara a învățat să danseze. A deprins deja o duzină de mișcări ce încântă ochii părinților.

Toată viața Marei este o continuă satisfacere a unei uriașe curiozități native. Încontinuu, ea se cățără, coboară, fuge și trage de hainele din șifonier. Marei îi plac și desenele animate, iar postul preferat, la care privește ore în șir, este unul eneglezesc, fără dublare în limba română. Acest lucru nu îi prea mulțumește pe părinți, care se tem că micuța va vorbi mai bine în limba engleză decât în limba română, în ciuda tuturor eforturilor depuse. (R.N.)

Mara-Amalia are un an și patru luni și adoră tehnologia. Deși are foarte multe jucării, Marei îi sunt pe plac mai mult telefoanele mobile, tastatura de la calculator, laptopul mamei și alte lucruri de acest gen. În loc să se amuze cu ursulețul de pluș, Mara ia mătura și o plimbă prin casă. Întrerupătoarele și robinetele de apă devin și ele adevărate obiecte de joacă. La una an și două luni, înainte de a merge bine în picioare, Mara a învățat să danseze. A deprins deja o duzină de mișcări ce încântă ochii părinților. Toată viața Marei este o continuă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: