Home » Social » Episcopul Corneliu stă pitit

Episcopul Corneliu stă pitit

Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anulat participarea de astăzi, la hramul Bisericii Ovidenii, evitând astfel confruntarea cu enoriașii bisericilor Domnească și Sf. Spiridon.

Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anulat în ultimul moment participarea la slujba religioasă prilejuită de hramul Bisericii Ovidenii din Bârlad, sărbătoare care este marcată astăzi. Surse din cadrul Episcopiei Hușilor ne-au confirmat că episcopul vrea să evite, astfel, întâlnirea cu enoriașii bisericilor Domnească și Sf. Spiridon din localitate, care și-au anunțat încă de ieri intenția de a-l aștepta aici pe episcop.

Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anunțat cu mai multe săptămâni în urmă vizita la Bârlad, spre a oficia slujba de hram alături de finul de cununie al protopopului Vasile Lăiu, preotul Florin Chireac Pavliuc, paroh la Biserica Ovidenii și secretar al Protoeriei Bârlad.

Planurile i-au fost date peste cap de enoriașii de la Domnească și Sf. Spiridon care sunt mai hotărâți ca niciodată să stea de vorbă cu episcopul despre decizia acestuia de a-i muta de la cele două biserici pe duhovnicii lor, preoții Teofil Ștefănică și Sorin Chirvase.

Așa cum cititorii noștri au aflat, alaltăieri zeci de enoriași au mers în acest scop la Episcopia Hușilor, însă s-au întors la Bârlad umiliți de indiferența cu care au fost tratați. Episcopul a refuzat să-i primească în audiență și le-a transmis prin secretar că nu îi va primi niciodată la discuții. Mai mult, a încuiat porțile episcopiei lăsându-i pe oameni să aștepte ore întregi în ploaie și în vânt. (Simona MIHĂILĂ)

Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anulat participarea de astăzi, la hramul Bisericii Ovidenii, evitând astfel confruntarea cu enoriașii bisericilor Domnească și Sf. Spiridon. Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anulat în ultimul moment participarea la slujba religioasă prilejuită de hramul Bisericii Ovidenii din Bârlad, sărbătoare care este marcată astăzi. Surse din cadrul Episcopiei Hușilor ne-au confirmat că episcopul vrea să evite, astfel, întâlnirea cu enoriașii bisericilor Domnească și Sf. Spiridon din localitate, care și-au anunțat încă de ieri intenția de a-l aștepta aici pe episcop. Episcopul Corneliu Bârlădeanul și-a anunțat cu mai multe săptămâni în urmă vizita la Bârlad, spre a oficia slujba…

Review Overview

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

18 comments

  1. Astfel de persoane sunt ca gandacii, nu mi-e frica de ele, dar mi-e scarba… Si mai rau este ca se intituleaza pastorii tuturor credinciosilor. La puscarie cu voi!

    • satana n-a venit sa-l ia lumea la scuipat asa cum merita. Daca e asa nevinovat si stie ca face doar lucruri drepte si in spiritul credintei de ce nu vine sa explice ce bun si bland e el? Sa spuna cat de mult ajutor a dat el „viermilor” saraci si nespalati. Ca suveranul pontif spala oamenii saraci pe picioare, dar el le da suturi in fund. Nu vedeti ce fata dispretuitoare are? Parca l-a facut ma-sa in palat nu la Corni Albesti. Viermele!

    • pentru ei preotia e meserie, nu menire

  2. EL ESTE DRACU DACA NU L-ATI VAZUT NICIODATA !

    • Da ai dreptate, si are toate calitatile necesare: MINCINOS, HOT, BETIV, LAS, CLEVETITOR, ETC.

    • se vede din poze. Are o fata blanda ca a unui sacal flamand. Are totdeauna la el un cuvant bun, de alinare….pentru cei care vin cu 20000 euro la el.

  3. Se spune ca la sf spiridon popa si-a pus intrega familie la bucataria capelei .Sa fie interzis popilor sa aibi familia angrenata la bucataria capelei sau magazin de pompe funebre.Laiu a distrus familia chirvase care a muncit zeci de ani la recladirea bisericii.

    • pai Laiu daca are copiii pe care ii are nu tre’ sa-i distruga si pe ai altora? El e model de tata, de preot, de civism. Nu mai da chevronul bani ca sa-l vezi ce urla ca-l doare de de mediu si de barladeni. pana una alta l-a durut de popa tapu de la Pungesti, l-a mutat sa nu fie langa sonda. Milos…!

  4. si cu ce-ai vrea sa-i umple buzunarela lui Cornila? Cu ce dai tu sau eu? mizilic tataie, acolo sunt multi sfinti, incepe cu LAIU care se da cinstit, nevoie mare, el cica doar executa ordinele. Asa degeaba parintele? Adevaru ca la cat de sclerozat e, ce discurs si ce agresivitate are nu gasea CORNILA altu mai bun.

  5. mai mare rusinea pt preainaltul inaltul……sa nu aiba curajul sa stea de vorba cu cei de la care vin BANII Enoriasii .Daca crede ca este nevinovat si a procedat corect cu acei Preoti si nu numai cu aceia.Ganditiva dle Episcop ca in fata lui Dzeu trebuie sa fiti cistit si drept …….

  6. in sfarsit a iesit din vizuina. da nu singur ci insotit de 4 (PATRU) masini de jandarmi, ca paza personala. a participat si a binecuvantat jandarmeria a doua zi de Craciun la Vaslui in biserica la PROTOporc. asa om asa caracter, felicitario la mama lui de HOT.

%d blogeri au apreciat: