Home » Social » Grădinita nr. 2 continuă activitățile filantropice

Grădinita nr. 2 continuă activitățile filantropice

Grădinița bârlădeană desfășoară mai multe activități artistice și de întrajutorare alături de mai multe grădinițe și școli din Bârlad.

Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Bârlad continuă activitățile filantropice. După ce anul școlar anterior a avut mai multe activități de întrajutorare a persoanelor cu dizabilități sau cu situații financiare precare, anul acesta își continuă activitatatea cu o și mai mare convingere.

Proiectul căruia i s-a alăturat este un proiect județean numit „Împreună deschidem fereastra spre lume”, desfășurat în cadrul Programului Național „Curcubeul schimbării”.

Luna aceasta s-au desfășurat jocuri și activități artistice pe tema diversițății: etnii, religii etc. De asemenea s-a marcat la nivelul grădiniței Ziua Internațională pentru Toleranță (16 noiembrie).

„Activitățile s-au ținut la clasă, fiecare educatoare pregătind activități prin care copiii sunt conștientizați de diverstitatea ce se găsește în lume și de rolul important al toleranței în societatea de azi”, ne-a spus Rodica Gheciu, director a Grădiniței cu program prelungit nr. 2, Bârlad.

În decembrie, se vor ține activități de voluntariat, copii și părinții adunând diverse bunuri și le donează altor copii din familii defavorizate.

Din cadrul programului mai fac parte grădinițele din Bârlad – Grădinița cu Program Prelungit nr. 8 „Licurici” și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9; din Huși Grădinița nr. 6 și Grădinița Nr. 9 – structuri ale Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” și Grădinița cu Program Prelungit nr. 12; din Vaslui – Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 și Grădinița cu Program Prelungit nr. 5. De asemenea, proiectului s-au mai alăturat Grădinița cu Program Prelungit „Norocel” Negrești și Școala Gimnazială nr. 1 Zorleni. (A.A.)

Grădinița bârlădeană desfășoară mai multe activități artistice și de întrajutorare alături de mai multe grădinițe și școli din Bârlad. Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Bârlad continuă activitățile filantropice. După ce anul școlar anterior a avut mai multe activități de întrajutorare a persoanelor cu dizabilități sau cu situații financiare precare, anul acesta își continuă activitatatea cu o și mai mare convingere. Proiectul căruia i s-a alăturat este un proiect județean numit „Împreună deschidem fereastra spre lume”, desfășurat în cadrul Programului Național „Curcubeul schimbării”. Luna aceasta s-au desfășurat jocuri și activități artistice pe tema diversițății: etnii, religii etc. De asemenea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: