Home » Justitie » Recidivist arestat după ce și-a violat mama

Recidivist arestat după ce și-a violat mama

Liviu Marian Oancea, un recidivist în vârstă de 37 ani, din comuna Stănilești, a fost reținut de către polițiști după ce și-a violat mama în vârstă de 72 de ani.

Miercuri dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 72 ani, din localitatea Stănilești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol. Autorul indicat a fost chiar fiul bătrânei.

Liviu Oancea, de 37 ani, din satul Stănilești, abia ieșit din închisoare în august, unde a stat pentru furturi și tâlhării, locuia în același imobil cu mama sa de 72 ani, din momentul în care s-a eliberat din Penitenciar. În noaptea de 18 spre 19 noiembrie, prin amenințări și acte de violență, bărbatul și-a obligat mama să întrețină raporturi sexuale cu el. După noaptea groznică în care însăși fiul ei a violat-o, a doua zi dimineață, femeia a plecat din locuință și a sesizat polițiștii cu privire la cele întâmplate. Polițiștii l-au identificat pe violator la domiciliu și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore. Ieri, l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă pentru viol. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Pentru săvârșirea infracțiunii de viol, în situația în care victima este rudă cu autorul, Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la 12 ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Liviu Marian Oancea, un recidivist în vârstă de 37 ani, din comuna Stănilești, a fost reținut de către polițiști după ce și-a violat mama în vârstă de 72 de ani. Miercuri dimineață, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 72 ani, din localitatea Stănilești, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de viol. Autorul indicat a fost chiar fiul bătrânei. Liviu Oancea, de 37 ani, din satul Stănilești, abia ieșit din închisoare în august, unde a stat pentru furturi și tâlhării, locuia în același imobil cu mama sa de 72 ani, din momentul în care s-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: