Home » Justitie » Șoferi amețiți de aburii alcoolului, prinși de polițiștii rutieri

Șoferi amețiți de aburii alcoolului, prinși de polițiștii rutieri

Miercuri seara, polițiștii au depistat doi șoferi care, înainte să se urce la volan au consumat băuturi alcoolice, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

Paul D., de 28 ani, din municipiul Vaslui, a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Huși. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Tot miercuri seara, pe strada Iojup Pătrașcu din municipiul Huși a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au constatat că Bogdan T., de 23 ani, din municipiul Huși, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul municipal Huși, unde a fost diagnosticat cu „politraumatisme și luxație șold drept”. De asemenea, acesta a fost testat alcoolscopic, reieșind valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit tânărului dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului. (Roxana NĂSTASĂ)

Miercuri seara, polițiștii au depistat doi șoferi care, înainte să se urce la volan au consumat băuturi alcoolice, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Paul D., de 28 ani, din municipiul Vaslui, a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Huși. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile