Home » Social » Noi cursuri de recalificare la AJOFM Vaslui

Noi cursuri de recalificare la AJOFM Vaslui

În această lună, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui demarează noi cursuri de calificare-recalificare. Astfel, cei care nu-și găsesc un loc de muncă din cele vacante, pot urma cursuri, având ulterior mai multe șanse să se angajeze.

“AJOFM va deschide două cursuri de formare profesională. Un curs de manichiurist-pedichiurist și un curs de recepționer hotel. De asemenea, se fac înscrieri pentru perioada imediat următoare pentru un curs de operator introducere validare si prelucrare date și un curs de inspector sănătate și securitate în muncă” a declarat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt la AJOFM Vaslui.

La înscrieri se pot prezenta toți doritorii, indiferent de vârstă, cursurile fiind gratuite pentru toți șomerii. De asemenea, cei înscriși pot beneficia de rechizite și manuale de instruire, echipament de protecție în timpul instruirii practice, atunci când e cazul, abonament la mijlocul de transport sau decontarea cheltuielilor de transport, consultații și analize medicale necesare frecventării cursurilor, iar persoanele care nu se pot deplasa zilnic la unitatea de pregătire sau locuiesc la o distanță mai mare de 50 km de aceasta, au dreptul, pe perioada cât participă la pregătirea profesională, să beneficieze de cazare și de o sumă de bani pentru acoperirea mesei. (Roxana NĂSTASĂ)

În această lună, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui demarează noi cursuri de calificare-recalificare. Astfel, cei care nu-și găsesc un loc de muncă din cele vacante, pot urma cursuri, având ulterior mai multe șanse să se angajeze. “AJOFM va deschide două cursuri de formare profesională. Un curs de manichiurist-pedichiurist și un curs de recepționer hotel. De asemenea, se fac înscrieri pentru perioada imediat următoare pentru un curs de operator introducere validare si prelucrare date și un curs de inspector sănătate și securitate în muncă” a declarat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt la AJOFM Vaslui. La înscrieri se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: