Home » Invatamant » “O lume de poveste” la Balul racovițenilor – Galerie foto

“O lume de poveste” la Balul racovițenilor – Galerie foto

Vineri seara, elevii Liceului Teoretic “Emil Racoviță” din Vaslui au transformat o seară obișnuită într-una de basm. Frumoasa și Bestia, Aladin și Jasmine, Frumoasa din Pădurea Adormită și prințul ei, Motanul încălțat și Pisicuța, Scufița Roșie și Lupul cel Rău, șoricelul Aurică împreună cu Veronica și Albă ca Zăpada cu prințul ei au strălucit pe scena Casei de Cultură “Constantin Tănase”, la Balul Bobocilor dedicat lor.

Roxana NĂSTASĂ

Foto: Georgian MIHĂILĂ

Cu tema “O lume de poveste”, Balul bobocilor de la Liceul “Emil Racoviță”, organizat de elevi ai claselor a XI-a, a avut loc vineri seara. Elevi, foști elevi, profesori și părinți au făcut ca Sala de spectacole a Casei de Cultură să fie neîncăpătoare, fiind persoane care au stat și în picioare.

Distracția a dominat pe tot parcursul evenimentului, iar dansul contemporan, popular, vals, hip-hop, stomp și belly-dance, împreună cu muzica și pantomima au fost câteva din momentele artistice în care bobocii s-au întrecut, demostrându-și fiecare măiestria și talentul. Bineînțeles, acestea le-au fost răsplătite de către cei din sală cu aplauze și urale, iar la final, cu premii.

Ceea ce au scos în evidență elevii de la Racoviță, pe lângă frumusețe, au fost eleganța, bunul gust, decența și, nu în ultimul rând, distracția. Așadar, după trei ore de poveste, juriul a considerat că cei mai eleganți concurenți au fost Raluca Călin și Alexandru Trufia, iar cei mai populari, Laura Pălici și Andrei Tiron.

Pe locul al III-lea s-au clasat Lucian Besleagă și Anda Avasiloaia, pe locul al doilea, Elisia Târnoveanu și Adelin Cricler, iar Miss si Mister Boboc au fost desemnati Aura Teletin și Dan Sava.

“Nu mă așteptam să câștig. Toate concurentele au fost bune, dar cine s-a adaptat cel mai bine, a contat. Am muncit mult și am dat tot ce-i mai bun ca să obțin rezultate” a declarat pentru reporterii Est News Aura Teletin, câștigătoarea titlului de Miss Boboc 2014 al Liceului “Emil Racoviță” Vaslui.

Balul racovițenilor nu a avut nevoie de vreun invitat special care să cânte pe mii de euro, ca în anii precedenți, elevii liceului, cu talente lor, cu multă muncă și trudă, reușind să facă un spectacol fără egal, care merită toată aprecierea.

Vineri seara, elevii Liceului Teoretic “Emil Racoviță” din Vaslui au transformat o seară obișnuită într-una de basm. Frumoasa și Bestia, Aladin și Jasmine, Frumoasa din Pădurea Adormită și prințul ei, Motanul încălțat și Pisicuța, Scufița Roșie și Lupul cel Rău, șoricelul Aurică împreună cu Veronica și Albă ca Zăpada cu prințul ei au strălucit pe scena Casei de Cultură “Constantin Tănase”, la Balul Bobocilor dedicat lor. Roxana NĂSTASĂ Foto: Georgian MIHĂILĂ Cu tema “O lume de poveste”, Balul bobocilor de la Liceul “Emil Racoviță”, organizat de elevi ai claselor a XI-a, a avut loc vineri seara. Elevi, foști elevi, profesori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: