Home / Sanatate / SMURD Vaslui, în doliu

SMURD Vaslui, în doliu

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) Vaslui se află în doliu. Sâmbătă, cu ocazia aniversării a cinci ani de SMURD, era programată o festivitate la ora 11 în piața civică, însă în urma accidentului aviatic produs vineri în județul Sibiu, în care opt militari au decedat și doi au fost răniți, în semn de respect față de eroii căzuți la datorie și în semn de solidaritate față de rudele victimelor, toate activitățile nu s-au mai ținut. Festivitatea de aniversare s-a amânat la o dată ce va fi stabilită ulterior.

În semn de solidaritate cu rudele victimelor tragicului accident aviatic produs vineri în județul Sibiu, toate activitățile ce urmau a fi organizate în data de 22 noiembrie a.c., în piața civică din municipiul Vaslui, cu ocazia aniversării a cinci ani de la inaugurarea Servicului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare, se amână la o dată ce va fi stabilită ulterior” a declarat colonel Petru Iftene, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) Vaslui se află în doliu. Sâmbătă, cu ocazia aniversării a cinci ani de SMURD, era programată o festivitate la ora 11 în piața civică, însă în urma accidentului aviatic produs vineri în județul Sibiu, în care opt militari au decedat și doi au fost răniți, în semn de respect față de eroii căzuți la datorie și în semn de solidaritate față de rudele victimelor, toate activitățile nu s-au mai ținut. Festivitatea de aniversare s-a amânat la o dată ce va fi stabilită ulterior. „În semn de solidaritate cu rudele victimelor tragicului accident…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

Bărbat dus în stare gravă la spital după ce a fost surprins de un incendiu într-o garsonieră din Vaslui

Un bărbat de 44 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: