Home / Social / Copilul meu – Vasilica este o fetiță conștiincioasă

Copilul meu – Vasilica este o fetiță conștiincioasă

Vasilica Andruța are patru ani și este o fetiță tare cuminte și ascultătoare. Ca orice copil însă, are și momente în care își supără părinții, dar îi pare tare rău apoi, deși asta n-o scapă de ceartă. Prietena cea mai bună a micuței este Daria, cu care se înțelege foarte bine și împarte tot ce are la grădiniță.

Vasilica, așa cum o strigă toți cei dragi, are o „armată” de păpuși care îi ocupă tot timpul atunci când e acasă. Deși joaca cu păpușile este principala preocupare, Vasilica nu neglijează nici desenele animate, dar nici poeziile și ce are de făcut pentru grădi, pentru că este o fată conștiincioasă și știe când e vorba de joacă și când e treabă serioasă. (R.N.)

Vasilica Andruța are patru ani și este o fetiță tare cuminte și ascultătoare. Ca orice copil însă, are și momente în care își supără părinții, dar îi pare tare rău apoi, deși asta n-o scapă de ceartă. Prietena cea mai bună a micuței este Daria, cu care se înțelege foarte bine și împarte tot ce are la grădiniță. Vasilica, așa cum o strigă toți cei dragi, are o „armată” de păpuși care îi ocupă tot timpul atunci când e acasă. Deși joaca cu păpușile este principala preocupare, Vasilica nu neglijează nici desenele animate, dar nici poeziile și ce are de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: