Home » Social » Copilul meu – Vasilica este o fetiță conștiincioasă

Copilul meu – Vasilica este o fetiță conștiincioasă

Vasilica Andruța are patru ani și este o fetiță tare cuminte și ascultătoare. Ca orice copil însă, are și momente în care își supără părinții, dar îi pare tare rău apoi, deși asta n-o scapă de ceartă. Prietena cea mai bună a micuței este Daria, cu care se înțelege foarte bine și împarte tot ce are la grădiniță.

Vasilica, așa cum o strigă toți cei dragi, are o „armată” de păpuși care îi ocupă tot timpul atunci când e acasă. Deși joaca cu păpușile este principala preocupare, Vasilica nu neglijează nici desenele animate, dar nici poeziile și ce are de făcut pentru grădi, pentru că este o fată conștiincioasă și știe când e vorba de joacă și când e treabă serioasă. (R.N.)

Vasilica Andruța are patru ani și este o fetiță tare cuminte și ascultătoare. Ca orice copil însă, are și momente în care își supără părinții, dar îi pare tare rău apoi, deși asta n-o scapă de ceartă. Prietena cea mai bună a micuței este Daria, cu care se înțelege foarte bine și împarte tot ce are la grădiniță. Vasilica, așa cum o strigă toți cei dragi, are o „armată” de păpuși care îi ocupă tot timpul atunci când e acasă. Deși joaca cu păpușile este principala preocupare, Vasilica nu neglijează nici desenele animate, dar nici poeziile și ce are de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: