Home » Sport » „Cupa Bârladului la Oină”, prima ediție

„Cupa Bârladului la Oină”, prima ediție

La această competiție destinată juniorilor III, s-au alăturat patru echipe din județele Vaslui, Suceava și Neamț.

Ieri, oina a fost la loc de cinste în Bârlad. Pentru prima dată desfășurându-se „Cupa Bârldului la Oină”, cu sprijinul Direcției Județene de Sport Vaslui. La această cupă au luat parte patru echipe care în ajun au jucat în cadrul turneului zonal din cadrul programului „Pierre de Coubertin”: Școala Gimnazială Nr. 1 Iana (județul Vaslui), Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad, Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești (județul Suceava) și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman.

Evenimentul a avut loc la sala de sport a Școlii Gimnaziale „George Tutoveanu” (nr. 11) Bârlad și a fost organizat de Asociația Județeană de Oină Vaslui și Sport Club „Cronos” Bârlad din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad.

Sistemul de joc a fost fiecare cu fiecare, același sistem după care se organizează toate competițiile de oină sub egida Federaței Române de specialitate, astfel că la finele competiției rezultate arătau astfel:

Școala Gimnazială Nr. 1 Iana – Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești (4-2);

Școala Gimnazială Nr. 1 Iana – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman (10-2);

Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad – Școala Gimnazială Nr. 1 Iana (8-0);

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman – Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești (2-0);

Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad – Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești (6-0);

Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman (2-2);

Câștigătoarea, în ciuda faptului că favorita era echipa din Iana, au câștigat bârlădenii.

Clasament

Puncte

1

Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad

8 puncte

2

Școala Gimnazială Nr. 1 Iana

7 puncte

3

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman

6 puncte

4

Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești

3 puncte

Componenții echipei câștigătoare au fost: George Butnaru, Andrei Ivan, Radu Angheluță, Gabriel Bălan, George Tăbăcaru, Andrei Pisaroc, Andrei Angelescu și Daniel Spanache. (Andrei ARSENE)

La această competiție destinată juniorilor III, s-au alăturat patru echipe din județele Vaslui, Suceava și Neamț. Ieri, oina a fost la loc de cinste în Bârlad. Pentru prima dată desfășurându-se „Cupa Bârldului la Oină”, cu sprijinul Direcției Județene de Sport Vaslui. La această cupă au luat parte patru echipe care în ajun au jucat în cadrul turneului zonal din cadrul programului „Pierre de Coubertin”: Școala Gimnazială Nr. 1 Iana (județul Vaslui), Școala Gimnazială „George Tutoveanu” Bârlad, Școala Gimnazială nr. 1 Ciocănești (județul Suceava) și Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman. Evenimentul a avut loc la sala de sport a Școlii Gimnaziale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: