Home » Sport » Rugby tag, sportul vedetă la zilele Liceului Pedagogic

Rugby tag, sportul vedetă la zilele Liceului Pedagogic

Echipa clasei 12 P2 s-a dovedit a fi cea mai valoroasă a liceului, într-o confruntare ce i-a ținut pe elevi în „tensiune” timp de o săptămână.

Timp de mai multe zile, rugby-ul tag a fost sportul rege la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. Acest fapt s-a datorat sărbătorii a 144 de ani de la înființare, iar cu această ocazie s-a organizat „Cupa Liceului la Rugby Tag”, competiție care s-a bucurat de ajutorul lui Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad și director de dezvolatare în cadrul Federației Române de Rugby (FRR). La această competiție au participat echipe reprezentative ale tuturor claselor din liceu, însă doar patru s-au calificat în manșa finală: 9 E, 10 FE, 11 EF, 12 P2. Ieri, s-au desfășurat ultimele șase meciuri, după sistemul fiecare cu fiecare.

Marea câștigătoare a fost desemnată echipa clasei 12 P2, cu maximum de puncte – 12. Pe următoarele locuri s-au clasat 11 ED – 8 puncte, 10 ED – 4 puncte și 9 E – 0 puncte.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9Jslmx3PJEQ&w=420&h=315]

„Această competiție a fost una neașteptat de bună și un adevărat succes. Îmi pare bine că am angrenat mulți elevi foarte entuziaști și dornici de a juca acest sport”, ne-a declarat Valerian Panțâru, profesor de educație fizică și sport în cadrul liceului.

De asemenea acesta a mai spus că toți elevii sunt la primul contact cu rugby-ul, ei învătând de-abia acum o săptămână din tainele acestui sport.

La final, câștigătorilor li s-au acordat cupe, tricouri și diplome oferite de FRR și fiecare jucător a primit câte un pachet cu dulciuri. Festivitatea de premiere a fost făcută de directorul liceului Gabriela Pașca și de Ciprian Popa.

Scorurile consemnate au fost următoarele: 9 E – 12 P2 (2-7), 10 ED – 11 ED (6-8), 12P2 – 11 ED (11-5), 9E – 10 ED (6-8), 10 EF – 12 P2 (5-9), 11 EF – 9E (6-5). (A.A.)

Echipa clasei 12 P2 s-a dovedit a fi cea mai valoroasă a liceului, într-o confruntare ce i-a ținut pe elevi în „tensiune” timp de o săptămână. Timp de mai multe zile, rugby-ul tag a fost sportul rege la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad. Acest fapt s-a datorat sărbătorii a 144 de ani de la înființare, iar cu această ocazie s-a organizat „Cupa Liceului la Rugby Tag”, competiție care s-a bucurat de ajutorul lui Ciprian Popa, directorul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad și director de dezvolatare în cadrul Federației Române de Rugby (FRR). La această competiție au participat echipe reprezentative ale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: