Home » Social » Vasluiul sub lupă – Nu contează contează parcarea! Deci se poartă!

Vasluiul sub lupă – Nu contează contează parcarea! Deci se poartă!

O regulă șoferească general valabilă e că într-o parcare în spic, tot timpul se va găsi un “profesionist” care s-o tragă lateral. Reciproca e valabilă!

O altă regulă spune că într-o parcare cu spații delimitate, tot timpul se va găsi un șofer care să ocupe două locuri. Nimeni n-ar fi crezut că reciproca e valabilă, dar se pare că un șofer a reușit performanța de parca două mașini pe același loc. Halal! Însă nu la parcări vroiam să facem referire cu această fotografie, ci la prima ninsoare din actuala iarnă, căzută vineri. Pe rețelele de socializare încă nu s-au topit fulgii. Deci se poartă! (A.S.)

O regulă șoferească general valabilă e că într-o parcare în spic, tot timpul se va găsi un “profesionist” care s-o tragă lateral. Reciproca e valabilă! O altă regulă spune că într-o parcare cu spații delimitate, tot timpul se va găsi un șofer care să ocupe două locuri. Nimeni n-ar fi crezut că reciproca e valabilă, dar se pare că un șofer a reușit performanța de parca două mașini pe același loc. Halal! Însă nu la parcări vroiam să facem referire cu această fotografie, ci la prima ninsoare din actuala iarnă, căzută vineri. Pe rețelele de socializare încă nu s-au topit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: