Home » Social » Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Astăzi se celebrează Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Cu această ocazie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui derulează o campanie al cărei scop este conștientizarea populației cu privire la violența asupra femeilor pentru a preveni și stopa acest fenomen și pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestora, cât și a întregii societăți.

Acțiunile ce vor fi derulate sunt de informare a populației din mediul rural prin distribuire de materiale informative în colaborare cu asistenții comunitari, de transmitere de materiale infomative pe suport electronic unităților sanitare cu paturi, Asociației Medicilor de Familie, Bibliotecii Județene și la Crucea Roșie – filiala Vaslui, acțiuni stradale ce se vor desfășura în județ prin distribuire de materiele – informare, educare, comunicare către grupurile țintă (femei, tineri, copii, bătrâni) și către publicul larg și o acțiune de informare, educare și comunicare în colaborare cu „Centrul de urgență pentru victimele violenței în familie” Bârlad. (R.N.)

Astăzi se celebrează Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Cu această ocazie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vaslui derulează o campanie al cărei scop este conștientizarea populației cu privire la violența asupra femeilor pentru a preveni și stopa acest fenomen și pentru a îmbunătăți calitatea vieții acestora, cât și a întregii societăți. Acțiunile ce vor fi derulate sunt de informare a populației din mediul rural prin distribuire de materiale informative în colaborare cu asistenții comunitari, de transmitere de materiale infomative pe suport electronic unităților sanitare cu paturi, Asociației Medicilor de Familie, Bibliotecii Județene și la Crucea Roșie – filiala…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: