Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Parcul cu gropi

Bârladul sub lupă – Parcul cu gropi

pericol_in_parcUnul dintre parcurile de joacă din Bârlad are pregătite adevărate surprize pentru cei care trec de poarta sa: gropi adânci de peste 20 de centimetri pline cu gunoaie.

Am putea spune că acum, din cauza condițiilor meteo, nu sunt prea mulți copii care să se joace în parc și noroc că va veni zăpada, astfel peisajul din zonă va deveni feeric. Sperăm doar să nu existe vreun doritor de relaxare care va călca pe acolo precum ”în străchini”, fiind nevoit apoi să-și schimbe dispoziția și mersul. (R.C.)

Unul dintre parcurile de joacă din Bârlad are pregătite adevărate surprize pentru cei care trec de poarta sa: gropi adânci de peste 20 de centimetri pline cu gunoaie. Am putea spune că acum, din cauza condițiilor meteo, nu sunt prea mulți copii care să se joace în parc și noroc că va veni zăpada, astfel peisajul din zonă va deveni feeric. Sperăm doar să nu existe vreun doritor de relaxare care va călca pe acolo precum ''în străchini'', fiind nevoit apoi să-și schimbe dispoziția și mersul. (R.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

6 comments

  1. Asa au fost cheltuiti banii europeni.Firmele de casa si-au batut joc de parc .Aleile cu mil rosu si plin de gropi in care apa balteste.Dupa o plimbare in parc vii cu praf rosu in plamini si in incaltaminte sau dupa ploaie plin de milul rosu.Un alt mare pericol sunt haitele de ciini care sau adunat in acest parc ,traversarea lui noaptea fiind un pericol.Poate asa cum anunta azi un alt ziar local DNA va face lumina si in multe licitatii si lucrari din Barlad

  2. vai de capul nostru, cred ca si la tara e mai curat si mai frumos. faceti copii si duceti/i in parc, maidanezii n/au de papa.

  3. Credem ca si garda de mediu trebuie sa se autosesizeze avind in vedere zgura aceia rosie care a umplut de praf parcul si pe care copii si toti cei ce vin in parc o inhaleaza in plamini.

  4. Gropile sunt facute de câinii vagabonzi ,pe care îi hrănește cu carne Blembea patronul de la carmangerie.Caini îsi ascund oasele in acele gropi și cei mai rau ca asta vara se jucau si copii in acele gropi. Va relatez acestea ca locuiesc in zona .Autoritățile nu iau nici o masura pentru a strânge caini din acea zona , așteaptă sa se întâmple vreo nenorocire fereasca Dumnezeu ! Ca dupa acea să paseze vina de la unul la altul!

  5. Legat de parcurile de joaca, sunt bani risipiti aiurea, atata timp cat ele sunt un loc unde betivii isi fac veacul pe timp de noapte si distrug tot ce e amenajat. Oare nu se puteau da in administrare asociatiilor de locatari, ca sa pota fi incuiate?

  6. Din cati gospodari are primaria nu s-a gasit nici un cap luminat care sa dea parcurile in administrare asociatiilor de locatari sa poata fi incuiate seara.parcurile au devenit locul unde vara se bea pana in ore tarzii si unde vin tot felul de caini de lupta care distrug tot ce prind

%d blogeri au apreciat: