Home / Social / Despre „Medicină și societate”, la Biblioteca Județeană

Despre „Medicină și societate”, la Biblioteca Județeană

Ieri, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, medici, profesori, preoți, oameni de cultură și prieteni dragi familiei de medici Lupu și-au dat întâlnire cu ocazia lansării cărții „Medicină și societate – Eseistică medicală”, scrisă de doctorul Valeriu Lupu și fiul său, Vasile Lupu.

Moderatorul evenimentului a fost Laurențiu Chiriac, lui alăturându-i-se prof. Dan Ravaru, Theodor Codreanu, Teodor Pracsiu și Sorin Popoiu. Cel din urmă i-a ținut locul prof. dr. Petrea Iosub, care a lipsit din motive de sănătate. Tot din motive de sănătate nu a fost prezent nici prof. Dumitru Apostolache, însă a ținut să îndulcească publicul cu o întrebare care a fost citită de Teodor Pracsiu: „Doi autori, frumoasă carte. Însă eu mă-ntreb făr’ de pricină: Cine-a scris despre societate și cine despre medicină?”. Răspunsul evident, n-a venit.

„Cartea «Medicină și societate» este un demers criptic, cu peste 100 de eseuri, în care autorii au reușit să-l facă pe om nu pacientul distant al medicului, ci prietenul bun al medicului” a spus Laurențiu Chiriac. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, medici, profesori, preoți, oameni de cultură și prieteni dragi familiei de medici Lupu și-au dat întâlnire cu ocazia lansării cărții „Medicină și societate - Eseistică medicală”, scrisă de doctorul Valeriu Lupu și fiul său, Vasile Lupu. Moderatorul evenimentului a fost Laurențiu Chiriac, lui alăturându-i-se prof. Dan Ravaru, Theodor Codreanu, Teodor Pracsiu și Sorin Popoiu. Cel din urmă i-a ținut locul prof. dr. Petrea Iosub, care a lipsit din motive de sănătate. Tot din motive de sănătate nu a fost prezent nici prof. Dumitru Apostolache, însă a ținut să îndulcească publicul cu o…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: