Home » Social » Narcis vrea să fie polițist

Narcis vrea să fie polițist

Narcis are cinci ani și este un băiat cuminte și ascultător. Lui Narcis îi desenele animate, joaca cu mașinuțile, iar când vine vorba de mâncat îi plac foarte mult cerealele. Culoarea preferată a băiețelului este roșu.

Narcis mai are doi frați mai mari și o mică supărare: aceea că tatăl e plecat în Anglia și îi duce dorul. Am mai aflat de la băiețel că prietenul lui de la grădi e Marian, iar acasă prietenii lui sunt doi pești de acvariu, pe care îi hrănește și le are grija atunci când poate.

Când o să fie mare, micuțul Narcis vrea să fie polițist să-i prindă pe toți oamenii răi și, dacă e e nevoie, chiar să-i împuște pe cei care nu respectă legea. (R.N.)

Narcis are cinci ani și este un băiat cuminte și ascultător. Lui Narcis îi desenele animate, joaca cu mașinuțile, iar când vine vorba de mâncat îi plac foarte mult cerealele. Culoarea preferată a băiețelului este roșu. Narcis mai are doi frați mai mari și o mică supărare: aceea că tatăl e plecat în Anglia și îi duce dorul. Am mai aflat de la băiețel că prietenul lui de la grădi e Marian, iar acasă prietenii lui sunt doi pești de acvariu, pe care îi hrănește și le are grija atunci când poate. Când o să fie mare, micuțul Narcis vrea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: