Home » Justitie » Adolescentă omorâtă de un șofer băut și fără permis

Adolescentă omorâtă de un șofer băut și fără permis

Viața unui copil de 15 ani a fost curmată ieri de inconștiența unui tânăr. O adolescentă din comuna Zorleni a murit, după ce a fost acroșată de o mașină a cărei șofer era băut și nu deținea permis de conducere.

Roxana CUCU

Ieri în jurul orei 14, în apropierea comunei Zorleni a avut loc un accident în urma căruia, o fată de 15 ani a decedat. Conform informațiilor primite de la poliție, șoferul, Bogdan B., în vârstă de 26 ani, din Bârlad, se îndrepta dinspre Islaz către comuna Zorleni, conducând autoturismul fără a deține permis de conducere. Într-o curbă, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus, unde a lovit copila care mergea pe marginea carosabilului. Se pare că fata se îndrepta către casă, după ce terminase cursurile. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ea, însă a acordat îngrijiri medicale și a transportat la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad pe Neculai B., de 25 ani, din comuna Zorleni, pasager în autovehicul.

„Din păcate, echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a salva viața fetei. A primit îngrijiri pasagerul autovehiculului, fiind apoi transportat de urgență la spitalul din Bârlad”, ne-a declarat Ana-Maria Ugureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Vaslui.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost de 0.93mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Bărlad, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge urmând să i se întocmească dosar penal, în care se vor efectua cercetări asupra aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a dărâmat un cap de pod și un gard din beton.

Viața unui copil de 15 ani a fost curmată ieri de inconștiența unui tânăr. O adolescentă din comuna Zorleni a murit, după ce a fost acroșată de o mașină a cărei șofer era băut și nu deținea permis de conducere. Roxana CUCU Ieri în jurul orei 14, în apropierea comunei Zorleni a avut loc un accident în urma căruia, o fată de 15 ani a decedat. Conform informațiilor primite de la poliție, șoferul, Bogdan B., în vârstă de 26 ani, din Bârlad, se îndrepta dinspre Islaz către comuna Zorleni, conducând autoturismul fără a deține permis de conducere. Într-o curbă, a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: