Home » Administratie » Cine nu va curăța zăpada, va plăti

Cine nu va curăța zăpada, va plăti

În contextul în care în care se anunță ninsori, Primăria Municipiului Vaslui a transmis un avertisment, prin care agenții economici sunt atenționați să pună în aplicare prevederile Hotârârii Consiliului Local (HCL) numărul 66 din anul 2009. Acest act îi obligă pe proprietarii de buticuri, pe proprietarii de imobile și pe șefii instituțiilor publice din municipiul Vaslui să prevină blocarea cu zăpadă a căilor de acces aferente clădirilor în care își desfășoară activitatea.

În cazul celor care nu vor să se conformeze HCL 66, se vor aplica amenzi între 300 și 800 de lei. Controalele vor fi realizate de inspectorii din cadrul Primăriei și reprezentanții Poliției Locale. Anul trecut, nici inspectorii și nici polițiștii comunitari nu au dat nici o amendă, ci avertismente. (Bogdan RUSU)

În contextul în care în care se anunță ninsori, Primăria Municipiului Vaslui a transmis un avertisment, prin care agenții economici sunt atenționați să pună în aplicare prevederile Hotârârii Consiliului Local (HCL) numărul 66 din anul 2009. Acest act îi obligă pe proprietarii de buticuri, pe proprietarii de imobile și pe șefii instituțiilor publice din municipiul Vaslui să prevină blocarea cu zăpadă a căilor de acces aferente clădirilor în care își desfășoară activitatea. În cazul celor care nu vor să se conformeze HCL 66, se vor aplica amenzi între 300 și 800 de lei. Controalele vor fi realizate de inspectorii din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. serios ! si ni de ce mai trebuie sa platim taxe ! nu platim taxe si facem noi dezapezire !

%d blogeri au apreciat: