Home » Social » Copilul meu – Alessia vrea distracție!

Copilul meu – Alessia vrea distracție!

Alessia-Maria are patru anișori și o poftă maximă de distracție. Pentru ea nu există activități mai interesante decât dansul și țopăitul, desigur însoțite de hohote de râs. Acest aspect îi bucură pe părinți, însă se declară depășiți de energia debordantă a fetiței. Alessia nu prea se joacă cu jucării, preferând în locul acestora să facă mișcare, ea fiind pasionată atât de dans, cât și de de gimnastică, executând prin casă fel și fel de mișcări.

La grădiniță ea are o prietenă bună, pe Sofia. Poznele sunt nelipsite din rutina zilnică, tot datorită surplusului de energie desigur. Una dintre numeroasele boroboațe, după cum ne-a spus mama sa, a fost când a „decorat” pereții din casă cu o ștampilă, considerând că așa arată mai bine. Alessia nu e mofturoasă când vine vorba de mâncare, însă un singur „detaliu” nu trebuie să lipsească din farfuria sa: carnea. Pentru ea carnea este cea mai bună legumă. Cât despre dulciuri… sunt nelipsite, nu contează ce primește, dulce să fie!

Cel mai mult, Alessia o iubește pe mami, dar și pe tati, adăugându-i pe listă pe nănuți. Pe aceștia din urmă îi așteaptă de sărbători, să-i aducă multe cadouri. (R.C)

Alessia-Maria are patru anișori și o poftă maximă de distracție. Pentru ea nu există activități mai interesante decât dansul și țopăitul, desigur însoțite de hohote de râs. Acest aspect îi bucură pe părinți, însă se declară depășiți de energia debordantă a fetiței. Alessia nu prea se joacă cu jucării, preferând în locul acestora să facă mișcare, ea fiind pasionată atât de dans, cât și de de gimnastică, executând prin casă fel și fel de mișcări. La grădiniță ea are o prietenă bună, pe Sofia. Poznele sunt nelipsite din rutina zilnică, tot datorită surplusului de energie desigur. Una dintre numeroasele boroboațe,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: