Home » Administratie » Bârladul sub lupă – Bârladul se pregătește de sărbători

Bârladul sub lupă – Bârladul se pregătește de sărbători

La Bârlad începe să se simtă „mirosul” sărbătorilor de iarnă. Platoul din spatele bisericii „Domnească” este aproape gata pentru a permite deschiderea Târgului de Crăciun unde încântarea și bucuria vor fi la ele acasă.

Cu mic cu mare, bârlădenii așteaptă cu nerăbdare ziua în care straiele de sărbătoare ale orașului vor deveni luminoase. Cei mici deja stau cu ochii ațintiți asupra ghirlandelor, care vor lumina și vor aduce bucurie în sufletele tuturor și se întreabă cât de mare va fi anul acesta bradul. Tot ce mai lipsește acum este zăpada, pentru ca tabloul să fie perfect. (R.C)

La Bârlad începe să se simtă „mirosul” sărbătorilor de iarnă. Platoul din spatele bisericii „Domnească” este aproape gata pentru a permite deschiderea Târgului de Crăciun unde încântarea și bucuria vor fi la ele acasă. Cu mic cu mare, bârlădenii așteaptă cu nerăbdare ziua în care straiele de sărbătoare ale orașului vor deveni luminoase. Cei mici deja stau cu ochii ațintiți asupra ghirlandelor, care vor lumina și vor aduce bucurie în sufletele tuturor și se întreabă cât de mare va fi anul acesta bradul. Tot ce mai lipsește acum este zăpada, pentru ca tabloul să fie perfect. (R.C)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: