Home » Invatamant » Concurs pentru admiterea în Centrul de Performanță

Concurs pentru admiterea în Centrul de Performanță

Veste bună pentru elevii care vor să facă performanță în matematică! Sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 10, în sediul Școlii nr. 11 „George Tutoveanu” din Bârlad, va fi organizat concurs de admitere la Centrul de Performanță „Vasile Dumitrache”. Concursul se adresează doar elevilor din clasele a VII-a și, atât înscrierea, cât și cursurile sunt gratuite.

Fundația „Vasile Dumitrache”, înființată de foști elevi ai ilustrului profesor de matematică, a inițiat și organizat încă de anul trecut cursuri săptămânale de matematică pentru elevii de clasa a V-a pasionați de această disciplină și dornici să performeze. Anul trecut, din 500 de concurenți au fost selectați 20. Același lucru se intenționează și acum: formarea unei grupe de 20 de elevi cu reale calități, dispuși să investească timp, energie și perseverență.

Centrul de Performanță oferă elevilor cu dotare și interes în studiul matematicii posibilitatea dezvoltării aptitudinilor și cunoștințelor acumulate în programul de școală prin ore de studiu și practică suplimentară. O dată pe săptămână, sâmbăta, cadrele didactice cu mare experiență și rezultate remarcabile în pregătirea elevilor olimpici, vor conduce ore de matematică atât teoretice cât și aplicative, pe un palier de performanță superior programei școlare”, a declarat Mioara Iacob, membru fondator al Centrului de Performanță „Vasile Dumitrache”.

Conceput ca un proiect coerent, desfășurat pe parcursul a doi ani, Centrul de Performanță în matematică va asigura condiții superioare de pregătire și un mediu stimulativ pentru toți participanții. (Mihaela NICULESCU)

Veste bună pentru elevii care vor să facă performanță în matematică! Sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 10, în sediul Școlii nr. 11 „George Tutoveanu” din Bârlad, va fi organizat concurs de admitere la Centrul de Performanță „Vasile Dumitrache”. Concursul se adresează doar elevilor din clasele a VII-a și, atât înscrierea, cât și cursurile sunt gratuite. Fundația „Vasile Dumitrache”, înființată de foști elevi ai ilustrului profesor de matematică, a inițiat și organizat încă de anul trecut cursuri săptămânale de matematică pentru elevii de clasa a V-a pasionați de această disciplină și dornici să performeze. Anul trecut, din 500 de concurenți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: