Home » Social » O autocisternă cu 27 de tone de benzină s-a răsturnat la Crețești

O autocisternă cu 27 de tone de benzină s-a răsturnat la Crețești

Ieri, în jurul orei 1, pe DE 581, o autocisternă plină cu benzină, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat pe rigola de pe marginea drumului, în afara localității Crețești după, ce șoferul, un bărbat de 31 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. La fața locului au ajuns opt autospeciale de pompieri, în condițiile în care exista pericolul declanșării unui incendiu care putea provoca o explozie, întrucât benzina s-a scurs din cisternă în rigola de pe marginea șoselei.

Potrivit polițiștilor vasluieni, accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, ci a fost avariată doar autocisterna, iar până la ridicarea ei, autoturismele cu masa sub 7,5 tone au fost deviate pe un drum comunal din Crețești, în timp ce mașinile de mare tonaj au circulat pe un singur sens, fiind dirijate de polițiștii rutieri vasluieni. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, în jurul orei 1, pe DE 581, o autocisternă plină cu benzină, înmatriculată în Republica Moldova, s-a răsturnat pe rigola de pe marginea drumului, în afara localității Crețești după, ce șoferul, un bărbat de 31 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă. La fața locului au ajuns opt autospeciale de pompieri, în condițiile în care exista pericolul declanșării unui incendiu care putea provoca o explozie, întrucât benzina s-a scurs din cisternă în rigola de pe marginea șoselei. Potrivit polițiștilor vasluieni, accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, ci a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: