Home / Sport / Turneu de tenis dedicat Zilei Naționale

Turneu de tenis dedicat Zilei Naționale

Pe 29 și 30 noiembrie, la Bârlad va avea loc competiția de tenis de câmp „Cupa 1 Decembrie”, rezervată copiilor până în 10 ani. Participanții vor fi grupați pe trei categorii de vârstă: 5-8 ani – categoria „roșu”, maxim 9 ani – categoria „portocaliu” și maxim 10 ani – categoria „verde”.

Meciurile rezervate categoriilor „roșu” și „portocaliu” se vor desfășura la sala de sport a Școlii „George Tutoveanu” Bârlad, pe data de 29 noimebrie, iar pe 30 vor juca cei din categoria „verde”, la sala de sport la a Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad.

Competiția este organizată de Primăria Municipiului Bârlad și de Consiliul Local Bârlad. (A.A.)

Pe 29 și 30 noiembrie, la Bârlad va avea loc competiția de tenis de câmp „Cupa 1 Decembrie”, rezervată copiilor până în 10 ani. Participanții vor fi grupați pe trei categorii de vârstă: 5-8 ani – categoria „roșu”, maxim 9 ani – categoria „portocaliu” și maxim 10 ani – categoria „verde”. Meciurile rezervate categoriilor „roșu” și „portocaliu” se vor desfășura la sala de sport a Școlii „George Tutoveanu” Bârlad, pe data de 29 noimebrie, iar pe 30 vor juca cei din categoria „verde”, la sala de sport la a Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad. Competiția este organizată de Primăria…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: