Home » Social » Pentru că a luat două note mici la școală, le-a spus părinților că a fost răpit și bătut

Pentru că a luat două note mici la școală, le-a spus părinților că a fost răpit și bătut

Un elev de 11 ani, din Huși, le-a spus părinților, vineri, că a fost luat de pe stradă, urcat într-o mașină, bătut și abandonat la marginea orașului Huși. Tatăl elevului, polițist de frontieră, a alertat imediat oamenii legii. După cercetări amănunțite, aceștia au constat că băiatul a dorit să distragă atenția părinților de la faptul că avea note mici la școală.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale în privința elevului de 11 ani, care ar fi fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie, s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Minorul a afirmat lucruri nereale din dorința de a abate atenția părinților de la faptul că avea două note mai mici la școală”, a declarat, Mihela Ștraub, purtătorul de cuv=nt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Elevul a mai spus că loviturile de pe corp au apărut în urma unei căzături.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși vor înainta dosarul de cercetare penală Parchetului Judecătoriei Huși cu propunerea de clasare.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui declarau, vineri, că băiatul în vârstă de 11 ani a povestit că, miercuri seară, a fost luat de pe stradă, din apropierea Școlii generale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Huși unde acesta învață, urcat într-o mașină și bătut de doi bărbați.

Ulterior, băiatul ar fi fost abandonat la marginea orașului, unde a fost găsit de un echipaj al Poliției de Frontieră care a sunat la 112.

„Copilul a fost politraumatizat prin agresiune, suferind un traumatism cranian și o contuzie toracică, după ce, așa cum susține acesta, a fost bătut de doi bărbați într-o mașină. Băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Huși, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui” spunea medicul Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Un elev de 11 ani, din Huși, le-a spus părinților, vineri, că a fost luat de pe stradă, urcat într-o mașină, bătut și abandonat la marginea orașului Huși. Tatăl elevului, polițist de frontieră, a alertat imediat oamenii legii. După cercetări amănunțite, aceștia au constat că băiatul a dorit să distragă atenția părinților de la faptul că avea note mici la școală. ”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale în privința elevului de 11 ani, care ar fi fost victima infracțiunilor de lipsire de libertate și tâlhărie, s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Minorul a afirmat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: