Home » Justitie » Un bătrân de 70 de ani a omorât un bărbat cu 30 de ani mai tânăr

Un bătrân de 70 de ani a omorât un bărbat cu 30 de ani mai tânăr

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Banca a murit în această dupamiază, după ce a fost lovit cu o bucată de fier în zona abdominală, într-un conflict pe care l-a avut cu un alt localnic, în vârstă de 70 de ani, în fața porții celui din urmă.
„La ora 15: 10 a fost solicitată o ambulanță în comuna Banca pentru că un bărbat de 37 de ani a fost lovit cu o bucată de fier. Echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, contatându-se decesul. Din cercetările efectuate la fața locului se pare că bărbatul ar fi avut un conflict cu un alt localnic, în vârstă de 70 de ani, în fața porții acestuia. Polițiștii Postului de Poliție Banca se află în continuare la fața locului pentru cercetări, iar mai apoi cazul va fi înaintat celor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui având în vedere infracțiunea cu violență gravă” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Banca a murit în această dupamiază, după ce a fost lovit cu o bucată de fier în zona abdominală, într-un conflict pe care l-a avut cu un alt localnic, în vârstă de 70 de ani, în fața porții celui din urmă. „La ora 15: 10 a fost solicitată o ambulanță în comuna Banca pentru că un bărbat de 37 de ani a fost lovit cu o bucată de fier. Echipajul ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, contatându-se decesul. Din cercetările efectuate la fața locului se pare…

Review Overview

User Rating: 1.2 ( 2 votes)

About Mihai Vasile