Home » Sport » CS Viitorul Bârlad pierde primul meci de acasă

CS Viitorul Bârlad pierde primul meci de acasă

CS Viitorul Bârlad a pierdut, duminică, acasă, ultima etapă de campionat. Înscrisă în seria Sud a Campionatului județean de fotbal, formația a pierdut unul dintre cele mai importante meciuri din acest tur, cu principala contracandidată la promovarea în divizia C, Pajura Huși.

„A fost un meci pe care l-am pierdut în urma unor greșeli individuale, dar și în urma greșelilor de arbitraj, care i-au favorizat. În mare cea mai mare parte a meciului, i-a favorizat pe oaspeți,” ne-a Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad.

Antrenorul echipei, dincolo de problemele ivite în timpul meciului, nu a putut să se bazeze pe doi titulari, Vlad Bucur, suspendat în urma meciului cu Multim Perieni și a portarului Liviu Tăune, accidentat la cap la antrenamentul dinaintea meciului. Cel din urmă a jucat timp de 26 de minute, timp în care echipa bârlădeană a primit un gol foarte ușor, printr-un șut la nivelul ierbii.

Schimbarea portarului a adus echipei bârlădene un tonus pozitiv, în minutul 29 Nicușor Buzamăt marcând unicul gol a gazdelor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Txx602B9kM8&w=560&h=315]

Prima repriză repriză s-a terminat cu scorul de 2-1, dar antrenorul nu a reușit să îi remonteze pe jucători la pauză, ei mai primind un gol în minutul 68.

„Pajura Huși este o echipă serioasă și are în componență jucători care au experiență în divizia C, în urma promovării, de acum doi ani, în eșalonul superior, fapt ce s-a văzut în abordarea meciului”, a mai spus Florin Bularda.

În urma acestui meci, CS Viitorul Bârlad rămâne cu 24 de puncte dintr-un total posibil de 33, îndepărtându-se se obiectivul trasat la începutul campionatului, promovarea în divizia superioară.

Lotul bârlădean este compus din Liviu Tăune, Răzvan Doroftei, Dănuț Bejenaru, Cristi Radu, Vlad Bucur, Sorin Stanciu, Rareș Stan, Valentin Grapă, Liviu Țuțu, Eduard Sârbu, Andrei Budeanu, Vlad Bucur, Marian Dura, Cristian Botezatu, Daniel Mazilu, Valentin Menghea, Vlad Mocanu, Cristian Vornicu și Nicușor Buzamăt.

„Sunt mulțumit de jucătorii mei și deși avem o echipă nouă în campionat nu cred că cineva ar putea să ne dea afară de pe podium”, ne-a mai declarat Bularda.

Acesta mai menționează că principalul obiectiv a echipei bârlădene este creșterea de jucători pentru pentru echipele cu adevărat importante ale țării.

Podiumul turului în urma desfășurării ultimelor meciuri din acest an arată astfel: Juventus Fălciu – 31 puncte, Pajura Huși – 24 puncte și CS Viitorul Bârlad – 24 puncte, diferența făcându-se la golaveraj. Hușiul are un joc mai puțin disputat. (Andrei ARSENE)

CS Viitorul Bârlad a pierdut, duminică, acasă, ultima etapă de campionat. Înscrisă în seria Sud a Campionatului județean de fotbal, formația a pierdut unul dintre cele mai importante meciuri din acest tur, cu principala contracandidată la promovarea în divizia C, Pajura Huși. „A fost un meci pe care l-am pierdut în urma unor greșeli individuale, dar și în urma greșelilor de arbitraj, care i-au favorizat. În mare cea mai mare parte a meciului, i-a favorizat pe oaspeți,” ne-a Florin Bularda, antrenorul echipei CS Viitorul Bârlad. Antrenorul echipei, dincolo de problemele ivite în timpul meciului, nu a putut să se bazeze…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile