Home » Social » Moș Crăciun așteaptă scrisori la Bibliotecă

Moș Crăciun așteaptă scrisori la Bibliotecă

Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” Bârlad își va extinde, începând cu luna aceasta, paleta de activități specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. Toți cei care vor păși pragul bibliotecii, vor avea ocazia să descopere magia Crăciunului prin intermediul activității intitulate „Biblio Crăciun”. Această activitate se află la a II-a ediție, bucurându-se anul trecut de un real succes.

„Anul acesta, vom desfășura cu ajutorul voluntarilor o serie de activități dedicate sărbătorilor de iarnă. Îi vom premia pe cei mai fideli cititori ai noștri, copiii vor avea ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun și să-i înmâneze personal scrisorile cu dorințe, menționez că pot veni copii de orice vârstă, nu doar cei care sunt înscriși la bibliotecă. Ca și noutate, în acest an intenționăm să-i primim pe cei care ne calcă pragul cu câte un ceai cald”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, directorul bibliotecii.

Pe lângă toate acestea, nelipsit va fi programul de colinde, menit să-i încânte pe toți cei prezenți. (Roxana CUCU)

Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” Bârlad își va extinde, începând cu luna aceasta, paleta de activități specifice perioadei sărbătorilor de iarnă. Toți cei care vor păși pragul bibliotecii, vor avea ocazia să descopere magia Crăciunului prin intermediul activității intitulate „Biblio Crăciun”. Această activitate se află la a II-a ediție, bucurându-se anul trecut de un real succes. „Anul acesta, vom desfășura cu ajutorul voluntarilor o serie de activități dedicate sărbătorilor de iarnă. Îi vom premia pe cei mai fideli cititori ai noștri, copiii vor avea ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun și să-i înmâneze personal scrisorile cu dorințe, menționez că pot…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: