Home / Administratie / Petrecere de Revelion organizată de Primăria Bârlad

Petrecere de Revelion organizată de Primăria Bârlad

Biletul costă 100 de lei/ persoană și poate fi cumpărat de la birourile Administrației Piețelor.

Și în acest an municipalitatea bârlădeană le oferă bârlădenilor prilejul de a marca noaptea dintre ani ciocnind tradiționala cupă de șampanie la petrecerea organizată de primărie la Centrul de Afaceri „Tutova”. Decizia a fost luată de consilierii locali în ședința de la finele săptămânii trecute, ocazie cu care a fost stabilit și costul unui bilet, respectiv 100 de lei de persoană.

Biletele sunt în curs de tipărire, urmând a fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare. Doritorii le pot cumpăra de la birourile Administrației piețelor, situate în Piața agroalimentară „Sf. Ilie” Bârlad.

Meniul nu a fost încă stabilit, însă, ca în fiecare an acesta include preparate tradiționale, băuturi răcoritoare, vin, șampanie, cafea, prăjituri, fructe. Mâncarea va fi pregătită în bucătăria Cantinei de ajutor social de către persoanlul acesteia.

Numărul maxim de persoane care poate fi găzduit de Centrul de Afaceri „Tutova” la petrecerea de Revelion 2015 este de circa 600, adică 300 de perechi. (Simona MIHĂILĂ)

Biletul costă 100 de lei/ persoană și poate fi cumpărat de la birourile Administrației Piețelor. Și în acest an municipalitatea bârlădeană le oferă bârlădenilor prilejul de a marca noaptea dintre ani ciocnind tradiționala cupă de șampanie la petrecerea organizată de primărie la Centrul de Afaceri „Tutova”. Decizia a fost luată de consilierii locali în ședința de la finele săptămânii trecute, ocazie cu care a fost stabilit și costul unui bilet, respectiv 100 de lei de persoană. Biletele sunt în curs de tipărire, urmând a fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare. Doritorii le pot cumpăra de la birourile Administrației…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: