Home » Justitie » Taximetristul proxenet a scăpat de pușcărie

Taximetristul proxenet a scăpat de pușcărie

Mădălin Bogdan Vultur, taximetristul vasluian acuzat că și-ar fi exploatat sexual fosta iubită, o minoră de 16 ani, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vaslui la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare. Conform informațiilor din dosar, taximetristul o amenința pe fată că, în cazul în care refuză să întrețină relații sexuale cu clienții, le va spune părinților ei și colegilor de clasă despre preocupările ei mai puțin firești. Pe lângă condamnarea cu suspendare, proxenetul va trebui să-i achite minorei 15.000 de lei, reprezentând daune morale.

Alexandru CROITORU

Taximetristul vasluian Mădălin Bogdan Vultur a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare și la plata a 15.000 de lei daune morale după ce ar fi șantajat și obligat o copilă de 16 ani să întrețină raporturi sexuale cu diverse persoane, contra cost.

În rechizitoriul întocmit de anchetatori se arată că, în perioada mai-iunie 2013, Mădălin Vultur a profitat de faptul că fata era minoră și ușor influențabilă și, sub amenințare, i-a cerut fetei să întrețină relații sexuale cu diverse persoane, de la care cerea sume cuprinse între 100 și 200 de lei. Tot în rechizitoriu se arată faptul că minora era sunată și în timpul orelor de curs, luată de la școală și trimisă să se întâlnească cu clienții.

Sarcina magistraților de a face lumină în acest caz a fost îngreunată de declarațiile martorilor audiați. Astfel, dacă unul dintre martori, prieten cu minora, susține că fata i-a mărturisit prin ce trece și despre faptul că a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu diverși clienți, un alt martor, recte o prietenă a minorei, spune că fata i-ar fi mărturisit că tatăl este cel care a făcut plângerea penală, după ce ar fi aflat conjunctural întreaga poveste. Mai mult, un alt martor a susținut în fața instanței că unul dintre “clienții” fetei a fost sunat chiar de aceasta pentru a întreține relații sexuale pe motiv că ar fi avut nevoie de bani. Tot același martor, citat de apărătorul lui Vultur Bogdan, spune că fata venea deseori de bunăvoie acasă la taximetrist, iar relațiile sexuale pe care fata le-ar fi avut cu diverși bărbați s-ar fi consumat cu acceptul ei, de plăcere sau contra unor sume de bani.

Inițial, tatăl minorei a cerut în instanță daune morale în valoare de 80.000 de lei și alte 2.000 lei reprezetând contravaloarea prestațiilor sexuale ale copilei, sumă care ar fi ajuns în buzunarele taximetristului. Magistrații au apreciat, însă, cuantumul daunelor morale la 15.000 de lei.

Mădălin Bogdan Vultur, taximetristul vasluian acuzat că și-ar fi exploatat sexual fosta iubită, o minoră de 16 ani, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vaslui la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare. Conform informațiilor din dosar, taximetristul o amenința pe fată că, în cazul în care refuză să întrețină relații sexuale cu clienții, le va spune părinților ei și colegilor de clasă despre preocupările ei mai puțin firești. Pe lângă condamnarea cu suspendare, proxenetul va trebui să-i achite minorei 15.000 de lei, reprezentând daune morale. Alexandru CROITORU Taximetristul vasluian Mădălin Bogdan Vultur a fost condamnat de Tribunalul Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: