Home » Invatamant » Zi de sărbătoare la Grădinița nr. 9 Bârlad

Zi de sărbătoare la Grădinița nr. 9 Bârlad

Toți copiii de la Grădinița nr. 9 Bârlad au susținut, vineri, un program artistic dedicat Zilei Naționale a României.

Noi, în fiecare an, desfășurăm un astfel de spectacol pentru că trebuie să dezvoltăm spiritul patriotic față de țară și față de oameni”, ne-a declarat Dana Elincovici, educatoare.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=YqB2RZRKyiE&w=420&h=315]

Copiii, îmbrăcați în straie tradiționale sau inspirate din portul românesc au prezentat poezii, dansuri și cântece specifice sărbătorii. De asemenea preșcolarii au susținut o scenetă inspirată din faptele românilor din 1 decembrie 1918, ”În drum spre Alba-Iulia”. (A.A.)

Toți copiii de la Grădinița nr. 9 Bârlad au susținut, vineri, un program artistic dedicat Zilei Naționale a României. „Noi, în fiecare an, desfășurăm un astfel de spectacol pentru că trebuie să dezvoltăm spiritul patriotic față de țară și față de oameni”, ne-a declarat Dana Elincovici, educatoare. [youtube http://www.youtube.com/watch?v=YqB2RZRKyiE&w=420&h=315] Copiii, îmbrăcați în straie tradiționale sau inspirate din portul românesc au prezentat poezii, dansuri și cântece specifice sărbătorii. De asemenea preșcolarii au susținut o scenetă inspirată din faptele românilor din 1 decembrie 1918, ”În drum spre Alba-Iulia”. (A.A.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile