Google+
Home » Justitie » Arestat după ce a tâlhărit un bătrân

Arestat după ce a tâlhărit un bătrân

Polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Dumești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Instanța a emis pe numele pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

Cercetările au fost demarate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Negrești și Postului de Poliție Dumești în după-amiaza de duminică, în urma sesizării primite de la un bărbat în vârstă de 70 ani, din comuna Dumești, cu privire la faptul că a fost prădat de 95 lei. Bărbatul a afirmat că în timp ce se deplasa către domiciliu a fost lovit de Maricel D., în vârstă de 35 ani, din aceeași localitate, iar în momentul în care era căzut la pământ acesta i-a sustras 95 lei dintr-un buzunar.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că Maricel D. l-a observat pe bătrân în momentul în care a schimbat o bancnotă la un magazin din localitate, l-a așteptat în apropierea locuinței și l-a lovit cu pumnii și picioarele. În momentul depistării de către polițiști, infractorul avea asupra lui 17 lei, restul sumei fiind cheltuită de acesta.

Polițiștii de la Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Negrești l-au reținut pe Maricel D., cunoscut cu antecedente penale, iar ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv la Judecătoria Vaslui. Instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Pentru această faptă, Codul Penal prevede ca pedeapsă închisoare de la 3 la 10 ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Dumești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Instanța a emis pe numele pe numele acestuia mandat de arestare preventivă. Cercetările au fost demarate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 6 Negrești și Postului de Poliție Dumești în după-amiaza de duminică, în urma sesizării primite de la un bărbat în vârstă de 70 ani, din comuna Dumești, cu privire la faptul că a fost prădat de 95 lei. Bărbatul a afirmat că în timp ce se deplasa către domiciliu a fost lovit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: