Google+
Home » Social » Copilul meu – Marina este o fetiță cochetă

Copilul meu – Marina este o fetiță cochetă

Marina are patru anișori și este o fetiță vorbăreață și isteață. Ca oricărui copil, Marinei îi plac mult jucăriile, păpușile fiind însă preferatele sale. Totuși, nici jucăriile din pluș nu-i sunt indiferente, ursuleții de la grădiniță trecând aproape zilnic prin mânuțele sale.

Marina este o fetiță cochetă de fel, plăcându-i de mică să se aranjeze, lucru de care în prezent se ocupă mama sa. Micuța este și o fetiță ascultătoare, însă ea ne-a mărturisit că mai sunt momente în care mai țipă la mama.

Marina mai are o soră și un frate, cu care împarte tot ce are, lucru care se întâmplă și cu prietena ei de la grădiniță, Denisa. Sociabilă de fel, fetița nu are probleme de adaptare și vorbește cu oricine o întreabă câte ceva. Când va fi mare, ea vrea să devină polițistă ca să-i apere pe toți, de oamenii răi. (R.N.)

Comments

comments

Marina are patru anișori și este o fetiță vorbăreață și isteață. Ca oricărui copil, Marinei îi plac mult jucăriile, păpușile fiind însă preferatele sale. Totuși, nici jucăriile din pluș nu-i sunt indiferente, ursuleții de la grădiniță trecând aproape zilnic prin mânuțele sale. Marina este o fetiță cochetă de fel, plăcându-i de mică să se aranjeze, lucru de care în prezent se ocupă mama sa. Micuța este și o fetiță ascultătoare, însă ea ne-a mărturisit că mai sunt momente în care mai țipă la mama. Marina mai are o soră și un frate, cu care împarte tot ce are, lucru care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: