Google+
Home » Justitie » La pușcărie din devotament față de soție

La pușcărie din devotament față de soție

Un vasluian riscă ani grei de închisoare pentru dare de mită, după ce a încercat să determine un polițist să “uite”, în schimbul a 500 de lei, că soția sa a condus fără permis pentru a mai exersa în vederea susținerii examenului auto.

Alexandru CROITORU

Doi soți cu domiciliul temporar în comuna Banca au ajuns în fața magistraților pentru o faptă cel puțin bizară. Într-o seară, cei doi s-au gândit să iasă cu mașina proprietate personală la o plimbare, pe un drum comunal. Doamna, care urma cursurile școlii de șoferi categoria B, s-a urcat la volan pentru a mai exersa, supravegheată de soț, tainele șofatului. Din păcate, lecțiile s-au terminat foarte repede, pentru că cei doi au dat nas în nas cu polițiștii care supravegheau traficul rutier.

Femeia a oprit mașina la 30-40 de metri de locul unde se afla echipajul de poliție. Polițistul a mers la mașina respectivă și, în urma verificărilor, a constatat că femeia nu posedă permis și că doar “exersează” șofatul în speranța că va reuși să treacă cu brio examenul auto. Cel aflat pe scaunul din dreapta s-a recomandat polițistului ca fiind soțul femeii aflate la volan, dar nici el nu posedă permis auto. În consecință, polițistul i-a spus femeii că va fi cercetată penal pentru conducere fără permis pe drumurile publice. La auzul acesei vești, soțul, Cristian Blejniuc, s-a apropiat de autoturismul aflat în misiune șI i-a solicitat polițistului să coboare pentru a purta amândoi o discuție, în afara habitaclului. Dându-și seama de ce fel de discuție va fi vorba, acesta și-a pornit înregistrarea audio de pe telefon și a susprins momentul în care Blejneac i-a propus polițistului să se întâlnească mai târziu undeva în localitate și să primească de la el o sumă de bani, pentru a “uita” tot ce a văzut.

Cei doi s-au întâlnit câteva orce mai târziu și Blejneac i-a oferit polițistului suma de 500 de lei. Din păcate pentru acesta, ofițerul de poliție anunțase procurorii anticorupție. Astfel, Blejneac a ajuns în fața judecătorilor Tribunalului Vaslui acuzat de dare de mită, faptă pentru care riscă ani grei de închisoare.

Last updated by at .

Comments

comments

Un vasluian riscă ani grei de închisoare pentru dare de mită, după ce a încercat să determine un polițist să “uite”, în schimbul a 500 de lei, că soția sa a condus fără permis pentru a mai exersa în vederea susținerii examenului auto. Alexandru CROITORU Doi soți cu domiciliul temporar în comuna Banca au ajuns în fața magistraților pentru o faptă cel puțin bizară. Într-o seară, cei doi s-au gândit să iasă cu mașina proprietate personală la o plimbare, pe un drum comunal. Doamna, care urma cursurile școlii de șoferi categoria B, s-a urcat la volan pentru a mai exersa,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile