Google+
Home » World » Mai mulți polițiști ruși au fost uciși în confruntări cu rebeli la Groznîi, în Cecenia

Mai mulți polițiști ruși au fost uciși în confruntări cu rebeli la Groznîi, în Cecenia

Mai mulți polițiști au fost uciși joi în confruntări cu rebeli care au atacat un post al poliției rutiere și care au luat cu asalt, după aceea, un imobil care găzduiește instituții ale presei locale, la Groznîi, capitala Ceceniei, în Caucazul rus, au anunțat autoritățile, relatează AFP.

“Există pierderi în rândul personalului”, a anunțat Comitetul Național Antiterorism într-un comunicat difuzat de agenții rusești de presă. Comitetul nu a oferit imediat un bilanț oficial.

Potrivit agenției publice de presă RIA Novosti, care citează o sursă din cadrul poliției locale, cinci polițiști au fost uciși iar mai mulți răniți.

Ministerul de Interne nu a făcut declarații pentru moment.

Comitetul a precizat că un grup de rebeli a atacat un post al poliției rutiere, după care a luat cu asalt “Casa Presei” din Groznîi.

Rebelii se aflau în imobil, blocați de poliție și forțele de securitate, potrivit Comitetului.

Cinci polițiști au fost uciși, iar aproximativ 10 au fost răniți la Groznîi în octombrie, când au încercat să împiedice un tânăr kamikaze să atace o sală de concerte în care se aflau mii de persoane, în timpul unei sărbători locale.

Sursa: mediafax.ro

Comments

comments

Mai mulți polițiști au fost uciși joi în confruntări cu rebeli care au atacat un post al poliției rutiere și care au luat cu asalt, după aceea, un imobil care găzduiește instituții ale presei locale, la Groznîi, capitala Ceceniei, în Caucazul rus, au anunțat autoritățile, relatează AFP. "Există pierderi în rândul personalului", a anunțat Comitetul Național Antiterorism într-un comunicat difuzat de agenții rusești de presă. Comitetul nu a oferit imediat un bilanț oficial. Potrivit agenției publice de presă RIA Novosti, care citează o sursă din cadrul poliției locale, cinci polițiști au fost uciși iar mai mulți răniți. Ministerul de Interne…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: