Home / Social / Pentru un scop nobil

Pentru un scop nobil

Pe parcursul lunii decembrie, Asociația „Young for you” din Bârlad organizează o campanie umanitară al cărei scop este colectarea de donații (produse alimentare, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bani) atât de la persoane fizice cât și juridice, în vederea oferirii unor pachete de sărbători celor 400 de copii aflați în evidențele asociației, copii din Băcani, Ciocani și Bârlad.

De asemenea, Asociația „Young for you” inițiază un proiect pe parcursul acestei luni, în colaborare cu voluntarii săi și cu o bancă, proiect menit să ajute bătrânii aflați în dificultate. „Prin proiectul intitulat «Împreună aducem lumină în sufletele bătrânilor noștri», dorim să ajutăm bătrânii din orașul nostru. Cu ajutorul asistenților sociali ai asociației și cu voluntarii din liceu vom fi alături de bunicii noștri izolați, neglijați și uitați. Am identificat 39 de bătrâni printre care persoane greu deplasabile și izolate la domiciliu, veterani și văduve de război”, a declarat Adrian Mihăilă, președintele Asociației „Young for you”.

Bătrânii au nevoie de suport moral dar și material, au nevoie de alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și medicamente. Despre modul în care îi puteți ajuta, aflați mai multe amănunte chiar de la reprezentanții asociației. Până acum, oameni generoși au donat câteva pachete cu îmbrăcăminte, pături și alimente. Voluntarii se vor implica în ajutorarea bătrânilor, în sensul de a le face piața, de a petrece câteva ore cu ei, de a le achita facturile sau de a le cumpăra rețetele.

Cu puțin noroc, de la anul, în februarie, asociația ar putea demara un proiect prin intermediul căruia diferența de plată a rețetelor gratuite sau compensate ale bătrânilor neajutorați să fie suportată din fondurile Asociației „Young for you”, a declarat dr. Octavian Ghimuș, vicepreședintele asociației. (Mihaela NICULESCU)

Pe parcursul lunii decembrie, Asociația „Young for you” din Bârlad organizează o campanie umanitară al cărei scop este colectarea de donații (produse alimentare, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, bani) atât de la persoane fizice cât și juridice, în vederea oferirii unor pachete de sărbători celor 400 de copii aflați în evidențele asociației, copii din Băcani, Ciocani și Bârlad. De asemenea, Asociația „Young for you” inițiază un proiect pe parcursul acestei luni, în colaborare cu voluntarii săi și cu o bancă, proiect menit să ajute bătrânii aflați în dificultate. „Prin proiectul intitulat «Împreună aducem lumină în sufletele bătrânilor noștri», dorim să ajutăm bătrânii…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: