Google+
Home » Justitie » Șase infractori, aruncați după gratii

Șase infractori, aruncați după gratii

Șase persoane au ajuns după gratii, zilele acestea, după ce polițiștii de la Investigații Criminale au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei emise de Tribunalul Vaslui pentru infracțiuni de înșelăciune, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală și alte violențe.

Patru dintre cei șase au ajuns la închisoare fiind condamnați pentru înșelăciune: Gabriel G., de 49 ani – 6 ani și 8 luni închisoare; Gheorghe L., de 30 ani, – 2 ani și 6 luni; CosticăT., de 48 ani – 2 ani și 2 luni și Nicolae A., de 52 ani – 1 an și 4 luni închisoare. Toți patru sunt din Bârlad și, în perioada 2007-2008, au comis acte de inducere în eroare sau înlesnirea unor astfel de fapte la încheierea sau derularea unor contracte de furnizare de mărfuri. Contractele au fost onorate prin emiterea unor file CEC fără acoperirea necesară decontării, în scopul obținerii de foloase materiale injuste.

Tot bârlădean este și Florin T., de 47 ani, care va sta după gratii timp de 2 ani și 5 luni, întrucât la începutul anului 2013 a condus un autoturism pe raza municipiului Bârlad, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Enache F., în vârstă de 58 ani, din comuna Coroiești, va sta închis timp de 3 ani pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și loviri sau alte violențe. Bătăușul a lovit trei persoane, iar una dintre acestea a avut nevoie de 55 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. (Marian PETREA)

Comments

comments

Șase persoane au ajuns după gratii, zilele acestea, după ce polițiștii de la Investigații Criminale au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei emise de Tribunalul Vaslui pentru infracțiuni de înșelăciune, conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală și alte violențe. Patru dintre cei șase au ajuns la închisoare fiind condamnați pentru înșelăciune: Gabriel G., de 49 ani - 6 ani și 8 luni închisoare; Gheorghe L., de 30 ani, - 2 ani și 6 luni; CosticăT., de 48 ani - 2 ani și 2 luni și Nicolae A., de 52 ani - 1 an și 4…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: