Home / Social / Bătrân găsit mort în locuință, în stare de descompunere

Bătrân găsit mort în locuință, în stare de descompunere

Stupoare într-un bloc din Bârlad: un bărbat a fost găsit mort în garsoniera în care locuia. Corpul acestuia era în stare avansată de descompunere.

Eugen Cocuț, de 62 de ani, era chinuit de multă vreme atât epilepsie, după cum ne-au spus vecinii, cât și de pierderea mamei, dar și a soției, în urmă cu 10 ani. Era un om introvertit, iar amărăciunea din suflet îl impingea să mai bea, rar, ce-i drept, sau să nu vorbească mai deloc cu vecinii, nici măcar atunci când treceau pe lângă ei. Departe de fratele său, ce locuia în Roman, departe de toți cei care l-ar fi putut ajuta, cu găndul răpit de greutățile covărșitoare, s-a izolat în garsoniera lui, devenită cavou al amintirilor de altădată.

În ultimele zile vecinii nu l-au mai zărit prin fața blocului. Deși pe scara blocului se simțea un miros puternic, strident, înțepător, nimeni nu s-a dus să verifice de unde provine.

Acum două zile o vecină, Olimpia Ciocoiu, a anunțat la numărul unic de urgență că miroase a mort pe scară. La fața locului s-au deplasat echipe de la Inspectorarul pentru Situații de Urgență și de la Poliția Bârlad, care l-au găsit mort pe bătrân.

Vecina ne-a mai spus că bătrânul era un om tăcut și că era bolbav: „Cred că avea epilepsie. Nu dădea nici «bună ziua» la oameni. Din când în când, vorbea cu câte cineva. Mai venea la el o familie dintr-un cult care-i aducea de-ale gurii”.

O altă vecină, Maria Țurlea, ne-a spus: „Bătrânul mai consuma băutură, din când în când. O fi din cauză că i-a murit soția. A fost asistentă, cred că bolnavă de cancer, că înainte să moară îi cădea părul”. (Marian PETREA)

Stupoare într-un bloc din Bârlad: un bărbat a fost găsit mort în garsoniera în care locuia. Corpul acestuia era în stare avansată de descompunere. Eugen Cocuț, de 62 de ani, era chinuit de multă vreme atât epilepsie, după cum ne-au spus vecinii, cât și de pierderea mamei, dar și a soției, în urmă cu 10 ani. Era un om introvertit, iar amărăciunea din suflet îl impingea să mai bea, rar, ce-i drept, sau să nu vorbească mai deloc cu vecinii, nici măcar atunci când treceau pe lângă ei. Departe de fratele său, ce locuia în Roman, departe de toți cei…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. de ce stergeti comentariile?

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: