Home / Justitie / La Solești se fură pe rupte

La Solești se fură pe rupte

Polițiștii Postului de Poliție Solești au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 61 ani, din localitatea Șerbotești, comuna Solești, despre faptul că în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de bani de 5.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că banii au fost sustrași de Costel P., în vârstă de 29 ani și de doi minori, în vârstă de 14 ani, toți din satul Iaz, comuna Solești. Cei trei l-au ajutat pe proprietarul locuinței la treburile gospodărești pe timpul zilei, apoi au profitat de faptul că bărbatul a adormit și i-au furat dintr-o borsetă suma de 5000 lei.

Polițiștii au recuperat prejudiciul în proporție de 50%, fiind continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Același sat, alți infractori: Florin G., în vârstă de 20 ani și Adrian B., de 18 ani, ambii din satul Șerbotești, comuna Solești sunt cercetați de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și Postului de Poliție Solești pentru comiterea unei infracțiuni de furt din locuință. Sesizarea a fost primită de polițiști la sfârșitul lunii noiembrie de la o rudă a proprietarului, care a constatat faptul că din imobilul nelocuit, din localitatea Șerbotești, au fost sustrase mai multe bunuri: un motoscuter și unelte electrice. Cele mai multe din bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști, pe numele celor doi tineri fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Cercetările efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și Postului de Poliție Solești privind comiterea a două furturi dintr-o locuință, au dus la identificarea lui Mitică B., de 39 ani, din satul Știoborăni, comuna Solești, bănuit de comiterea acestor fapte. În lunile iulie și august, bărbatul a pătruns fără drept într-o anexă a unei locuințe din localitatea de domiciliu, de unde a sustras 76 de litri de vin. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (R.N.)

Polițiștii Postului de Poliție Solești au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 61 ani, din localitatea Șerbotești, comuna Solești, despre faptul că în noaptea de 25 spre 26 noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de bani de 5.000 lei. În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că banii au fost sustrași de Costel P., în vârstă de 29 ani și de doi minori, în vârstă de 14 ani, toți din satul Iaz, comuna Solești. Cei trei l-au ajutat pe proprietarul locuinței la treburile gospodărești pe timpul zilei, apoi au profitat de faptul că bărbatul…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pentru viol și violare de domiciliu, un vasluian a fost condamnat la patru ani și trei luni de închisoare

Polițiștii vasluieni din cadrul Serviciului ...

O elevă din Bârlad a fost amenințată cu moartea de un individ necunoscut, care i-a furat din geantă banii și telefonul din mână

Tâlharii au început să opereze ...

17 persoane, din care două din străinătate, găsite că munceau ”la negru” la firme din județul nostru

Nu mai puțin de 17 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: