Google+
Home » Sport » Meci facil pentru HC Vaslui
Leonard Bibirig

Meci facil pentru HC Vaslui

Cu încă un jucător selecționat în echipa națională și cu o calificare în sferturile Cupei României, Handbal Club Vaslui se pregătește, ceva mai încrezătoare, pentru următorul meci.

Astfel, pe 13 decembrie, handbaliștii vasluieni vor da piept cu cei de la Energia Pandurii Târgu Jiu. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din municipiul Vaslui, începând cu ora 20 și se preconizează a fi o partidă ceva mai ușoară pentru HC Vaslui dacă ținem cont de faptul că echipa noastră va primi vizita ultimei clasate.

“Ne pregătim cu maximă seriozitate pentru acest meci și sperăm că vom reuși un rezultat bun, o victorie care să ne aducă puncte în clasament dar și o bucurie pentru suporterii noștri”, a declarat Leonard Bibirig, antrenorul handbaliștilor vasluieni.

Cât despre jucătorii echipei, antrenorul se arată mândru de faptul că, după selecționarea portarului Bogdan Pralea în echipa națională pentru dubla cu Kosovo, contând în prelimirariile Campionatului European 2018, a venit și rândul pivotului Dragoș Soare să fie chemat la națională. Acesta se va reuni cu lotul mare pe 17 decembrie, urmând să plece apoi în Portugalia, unde va susține câteva meciuri amicale cu naționala țării gazdă. (A.C.)

Comments

comments

Cu încă un jucător selecționat în echipa națională și cu o calificare în sferturile Cupei României, Handbal Club Vaslui se pregătește, ceva mai încrezătoare, pentru următorul meci. Astfel, pe 13 decembrie, handbaliștii vasluieni vor da piept cu cei de la Energia Pandurii Târgu Jiu. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă din municipiul Vaslui, începând cu ora 20 și se preconizează a fi o partidă ceva mai ușoară pentru HC Vaslui dacă ținem cont de faptul că echipa noastră va primi vizita ultimei clasate. “Ne pregătim cu maximă seriozitate pentru acest meci și sperăm că vom reuși un rezultat bun,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: