Google+
Home » Politic » PP-DD-iștii bârlădeni ar munci, dar nu pe frigul ăsta

PP-DD-iștii bârlădeni ar munci, dar nu pe frigul ăsta

După excluderea deputatului Tudor Ciuhodaru din PP-DD, organizația județeană a acestei formațiuni politice a anunțat că repornește la drum cu o nouă conducere și cu o poftă nebună de a munci în folosul cetățenilor, așa cum nu au avut șansa sub „domnia” lui Ciuhodaru.

Zilele trecute, consilierul bârlădean Maricel Vasilache a fost uns oficial în funcția de președinte al organizației județene. PP-DD-iștii au folosit acest prilej pentru a susține, ieri, o conferință de presă la sediul din Bârlad, în care le-au expus ziariștilor „master-planurile” pe care le-au pus la punct imediat ce s-au eliberat de sub dominația lui Ciuhodaru.

Astfel, în perioada imediat următoare, prin intermediul celor doi membri pe care partidul îi are în Consiliul Local (CL) Bârlad – Maricel Vasilache și Mihai Petrov, pepedediștii bârlădeni vor intra în acțiune. Vor înainta spre dezbatere în CL o serie de proiecte de hotărâre având ca obiect trei probleme esențiale pentru municipiul Bârlad.

Prima: publicarea ordinii de zi cu fix cinci zile înainte de fiecare ședință a CL.

A doua: amenajarea unor „pompe de apă tip pucioasă” (pentru acuratețe, am preferat să cităm) în Podeni și Munteni.

A treia: amenajarea unor alei la Cimitirul „Eternitatea”.

Aceste chestiuni vitale pentru comunitatea bârlădeană ar putea fi puse în practică imediat, iar pepedediștii mizează mult pe sprijinul aliaților politici, respectiv consilierii PSD.

PP-DD-iștii spun că mai au asemenea idei folositoare pentru bârlădeni, însă nu pot fi puse în practică din cauză că este iarnă, după cum chiar ei s-au exprimat.

Așteptăm cu viu interes dezbaterile din CL pe marginea master-plan-ului prezentat. Din păcate, pentru restul ideilor menite să ducă la îmbunătățirea condițiilor de trai din Bârlad, bârlădenii vor trebui să aibă răbdare până va da colțul ierbii. (Simona MIHĂILĂ)

După excluderea deputatului Tudor Ciuhodaru din PP-DD, organizația județeană a acestei formațiuni politice a anunțat că repornește la drum cu o nouă conducere și cu o poftă nebună de a munci în folosul cetățenilor, așa cum nu au avut șansa sub „domnia” lui Ciuhodaru. Zilele trecute, consilierul bârlădean Maricel Vasilache a fost uns oficial în funcția de președinte al organizației județene. PP-DD-iștii au folosit acest prilej pentru a susține, ieri, o conferință de presă la sediul din Bârlad, în care le-au expus ziariștilor „master-planurile” pe care le-au pus la punct imediat ce s-au eliberat de sub dominația lui Ciuhodaru. Astfel,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. sunteti degeaba la consiliul local….dupa cum vedeti ….piata locala barlad…este vaca de muls a orasului , si am ajuns sa ne temem sa mergem la piata sa facem cumparaturi de frica sa nu le luam digerate sau inghetate. de ce nu acoperiti piata ??? unde se duc banii din taxe zilnice ???

  2. Un partid plin de tradatori si traseisti politici .Cine ar da tara pe mina unuia ca Dan Senzationescu?

%d blogeri au apreciat: