Google+
Home » Justitie » Țigări de contrabandă descoperite cu ajutorul câinelui Micax

Țigări de contrabandă descoperite cu ajutorul câinelui Micax

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița împreună cu lucrători vamali au descoperit, cu ajutorul câinelui de detectare tutun, Micax, 7.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în bordul unui autoturism condus de un cetățean din Republica Moldova.

În data de 3 decembrie, la 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Toyota, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 31 ani.

Pentru valorificarea unor informații, privind faptul că autoturismul este folosit pentru transportul țigaretelor de contrabandă, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport.

La efectuarea controlului s-a folosit și câinele de detectare tutun Micax, care a depistat prezența tutunului în autoturism. Astfel, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunse, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autoturismului, 7.000 de țigarete marca Merilyn.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reținerii țigaretelor, în valoare totală de 1.575 lei, iar persoana a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei. (R.N)

Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița împreună cu lucrători vamali au descoperit, cu ajutorul câinelui de detectare tutun, Micax, 7.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate, în bordul unui autoturism condus de un cetățean din Republica Moldova. În data de 3 decembrie, la 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Toyota, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 31 ani. Pentru valorificarea unor informații, privind faptul că autoturismul este folosit pentru transportul țigaretelor de contrabandă, polițiștii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: