Home / Invatamant / Expoziție de pictură la Primăria Vaslui

Expoziție de pictură la Primăria Vaslui

Ieri, la ora 13, în foaierul Primăriei Municipiului Vaslui a avut loc o expoziție tematică „Povestea mea de iarnă”, cu lucrări ale copiilor din unitățile de învățământ din Vaslui. În cadrul evenimentul au fost expuse lucrările reprezentative ale celor mai talentați copii care, unii dintre ei veniți singuri, alții împreună cu părinții, au fost premiați de către Vasile Pavăl, primarul Muncipiului Vaslui cu diplome și dulciuri de la Moș Nicolae.

Primarul i-a felicitat pe copii și le-a urat tutror sărbători fericite, însă înainte de asta a avut un dialog cu micuții întrebându-i ce sărbătoresc astăzi, ce face Moș Nicolae și ce trebuie să facă copiii ca Moș Nicolae să treacă pe la ei. De asemenea, la final, acesta i-a invitat pe micuți, astăzi, în Centrul Civic, la ora 16, la o întâlnire cu Moșul. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, la ora 13, în foaierul Primăriei Municipiului Vaslui a avut loc o expoziție tematică „Povestea mea de iarnă”, cu lucrări ale copiilor din unitățile de învățământ din Vaslui. În cadrul evenimentul au fost expuse lucrările reprezentative ale celor mai talentați copii care, unii dintre ei veniți singuri, alții împreună cu părinții, au fost premiați de către Vasile Pavăl, primarul Muncipiului Vaslui cu diplome și dulciuri de la Moș Nicolae. Primarul i-a felicitat pe copii și le-a urat tutror sărbători fericite, însă înainte de asta a avut un dialog cu micuții întrebându-i ce sărbătoresc astăzi, ce face Moș Nicolae și…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: