Google+
Home » Administratie » Amenzi pentru gunoaiele din Modern și Independența

Amenzi pentru gunoaiele din Modern și Independența

Pentru ca membrii comunității să nu mai dea vina pe dezinteresul autorității locale privind reabilitarea cinematografelor Modern și Independența din munciipiul Vaslui, primarul Vasile Pavl va recurge la măsuri extreme: “Cele două cinematografe sunt în grija și în paza Centrului Național de Cinematografie. Vot realiza pancarte și mă voi ține de cuvînt, pe care va scrie că acestea nu sunt obiective ale Primăriei”, a declarat edilul.

Acesta a adăugat că îi va amenda pe cei care gestionează aceste spații în baza Hotărîrii Consiliului Local nr. 66/2009, privind responsabilitățile care revin instituțiilor scocietăților și cetățenilor din municipiul Vaslui privind asigurarea unui climat de ordine și curățenie în muncipiul Vaslui.

Primarul a mai catalogat imobilele în care au funcționat cinematografele ca fiind adevărate focare de infecție. (Bogdan RUSU)

Comments

comments

Pentru ca membrii comunității să nu mai dea vina pe dezinteresul autorității locale privind reabilitarea cinematografelor Modern și Independența din munciipiul Vaslui, primarul Vasile Pavl va recurge la măsuri extreme: "Cele două cinematografe sunt în grija și în paza Centrului Național de Cinematografie. Vot realiza pancarte și mă voi ține de cuvînt, pe care va scrie că acestea nu sunt obiective ale Primăriei", a declarat edilul. Acesta a adăugat că îi va amenda pe cei care gestionează aceste spații în baza Hotărîrii Consiliului Local nr. 66/2009, privind responsabilitățile care revin instituțiilor scocietăților și cetățenilor din municipiul Vaslui privind asigurarea unui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: