Home / Sanatate / Angajații spitalului bârlădean vor primi tichete de masă

Angajații spitalului bârlădean vor primi tichete de masă

Veste bună pentru angajații Spitalului de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Înainte de Crăciun vor primi tichetele de masă aferente lunii noiembrie. Fiecare angajat va primi tichete în funcție de numărul de zile lucrate, iar cei care au fost în concediu vor primi mai puține tichete de masă.

Nu știm exact data la care vom putea acorda aceste tichete de masă pentru că depindem de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. Sperăm să primim sumele necesare cu câteva zile înainte de Crăciun”, a declarat Angela Chirilă, manager interimar al spitalului.

Salariații Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” nu și-au mai primit tichetele de masă din luna aprilie. Sindicatul Sanitas a dat în judecată conducerea spitalului și procesul a fost amânat de două ori. Ultimul termen a fost 4 decembrie.

Nu știm dacă vom pierde sau vom câștiga procesul. Vom afla peste câteva zile pentru că, în această perioadă, completul de judecată se află în pronunțare”, a declarat Cristi Puțeanu, vicepreședinte al Sindicatului Sanitas Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

Veste bună pentru angajații Spitalului de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad. Înainte de Crăciun vor primi tichetele de masă aferente lunii noiembrie. Fiecare angajat va primi tichete în funcție de numărul de zile lucrate, iar cei care au fost în concediu vor primi mai puține tichete de masă. „Nu știm exact data la care vom putea acorda aceste tichete de masă pentru că depindem de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui. Sperăm să primim sumele necesare cu câteva zile înainte de Crăciun”, a declarat Angela Chirilă, manager interimar al spitalului. Salariații Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” nu și-au mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noutate la DSVSA! Autorizațiile sanitare veterinare pot fi obținute acum și online

de Mihaela NICULESCU Societățile din județul Vaslui care au ...

Ușoară scădere a numărului cazurilor de gripă din județ

Numărul cazurilor de gripă din județ, ca și cel ...

(Update) Posibil risc de apariție a coronavirusului la Bârlad

Update: Medicul de la Spitalul „Elena Beldiman” care a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: