Google+
Home » Justitie » Bârlădean reținut pentru furt dintr-o societate comercială

Bârlădean reținut pentru furt dintr-o societate comercială

Un bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, pe nume Ionel E., aflat sub control judiciar, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la numai câteva luni după ce după ce, grație bunăvoinței legiuitorului, fusese eliberat de la penitenciar unde a stat închis tot pentru furt. Hoțul a fost prezentat ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Prima dată, bărbatul a stat închis din cauză că furase două telefoane mobile dintr-un restaurant, pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieței agroalimentare. De asemenea, acesta a fost cercetat și pentru faptul că a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială de pe Bulevardul Primăverii din municipiul Bârlad. Prejudiciul creat în urma săvârșirii celor două infracțiuni a fost de 975 lei.

În luna aprilie, față de E. Ionel a fost dispusă măsura controlului judiciar, fiind eliberat din închisoare. (Marian PETREA)

Comments

comments

Un bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, pe nume Ionel E., aflat sub control judiciar, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la numai câteva luni după ce după ce, grație bunăvoinței legiuitorului, fusese eliberat de la penitenciar unde a stat închis tot pentru furt. Hoțul a fost prezentat ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Prima dată, bărbatul a stat închis din cauză că furase două telefoane mobile dintr-un restaurant, pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieței agroalimentare. De asemenea,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: