Home / Justitie / Bârlădean reținut pentru furt dintr-o societate comercială

Bârlădean reținut pentru furt dintr-o societate comercială

Un bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, pe nume Ionel E., aflat sub control judiciar, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la numai câteva luni după ce după ce, grație bunăvoinței legiuitorului, fusese eliberat de la penitenciar unde a stat închis tot pentru furt. Hoțul a fost prezentat ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Prima dată, bărbatul a stat închis din cauză că furase două telefoane mobile dintr-un restaurant, pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieței agroalimentare. De asemenea, acesta a fost cercetat și pentru faptul că a sustras mai multe produse dintr-o societate comercială de pe Bulevardul Primăverii din municipiul Bârlad. Prejudiciul creat în urma săvârșirii celor două infracțiuni a fost de 975 lei.

În luna aprilie, față de E. Ionel a fost dispusă măsura controlului judiciar, fiind eliberat din închisoare. (Marian PETREA)

Un bărbat de 28 ani, din municipiul Bârlad, pe nume Ionel E., aflat sub control judiciar, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale bârlădeni pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la numai câteva luni după ce după ce, grație bunăvoinței legiuitorului, fusese eliberat de la penitenciar unde a stat închis tot pentru furt. Hoțul a fost prezentat ieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Prima dată, bărbatul a stat închis din cauză că furase două telefoane mobile dintr-un restaurant, pe care le-a vândut unei persoane din zona Pieței agroalimentare. De asemenea,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Teribilism care se putea termina tragic în centrul Vasluiului. Cinci mașini implicate într-un carambol

Teribilismul a doi tineri care ...

Un pieton a murit după ce a fost lovit violent de o mașină pe un drum județean din Muntenii de Sus

Un bărbat de 65 de ...

A plătit cu viața pentru că a adormit pe carosabil

Și-a atras moartea. Un bărbat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: