Google+
Home » Invatamant » A câștigat 1.000 de cărți

A câștigat 1.000 de cărți

În perioada 16 iunie – 14 august 2014, Biblioteca „Stroe Belloescu” în parteneriat cu Primăria Bârlad a accesat programul de granturi „Books 4 youth” susținut de Fundația „Mereu aproape” cu proiectul „Biblioteca vine la tine în școală”.

Proiectul a fost selecționat dintre sute de alte proiecte iar Biblioteca „Stroe Belloescu” a primit un pachet de 1.000 de cărți de beletristică editate de „Jurnalul Național”.

Cărțile nu vor intra în circuitul biblioteconomic ci vor fi direcționate în scopul premierii cititorilor fideli ai Bibliotecii „Stroe Belloescu”, dar și în scopul promovării bibliotecii noastre. Volumele primite vor fi utilizate și în cadrul proiectelor propuse pentru anul viitor”, a declarat Cristina Vizitiu, șefa Serviciului Bibliotecă.

Astăzi, 5 decembrie, are loc premierea celor mai fideli cititori ai bibliotecii din anul 2014. Cei 15 premianți vor fi primii beneficiari ai cărților donate de Fundația „Mereu aproape”. Începând cu luna ianuarie 2015 bibliotecarii de la „Stroe Belloescu” vor promova lectura și vor premia pe cei mai fideli cititori în urma unor vizite prin școlile și liceele bârlădene ce au drept scop încurajarea cititorului. (Mihaela NICULESCU)

În perioada 16 iunie – 14 august 2014, Biblioteca „Stroe Belloescu” în parteneriat cu Primăria Bârlad a accesat programul de granturi „Books 4 youth” susținut de Fundația „Mereu aproape” cu proiectul „Biblioteca vine la tine în școală”. Proiectul a fost selecționat dintre sute de alte proiecte iar Biblioteca „Stroe Belloescu” a primit un pachet de 1.000 de cărți de beletristică editate de „Jurnalul Național”. „Cărțile nu vor intra în circuitul biblioteconomic ci vor fi direcționate în scopul premierii cititorilor fideli ai Bibliotecii „Stroe Belloescu”, dar și în scopul promovării bibliotecii noastre. Volumele primite vor fi utilizate și în cadrul proiectelor…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: