Google+
Home » Administratie » Încă o zi liberă pentru bugetari!

Încă o zi liberă pentru bugetari!

De anul viitor se adaugă încă o zi în calendarul sărbătorilor legale. Ziua de 24 ianuarie a fost decretată de parlamentari liberă, pentru a putea sărbători cum se cuvine Unirea Principatelor. Această zi liberă de la stat se adaugă altor 12 exisatente deja.

În anul 2015, din cele 13 zile stabilite drept sărbători legale, doar opt dintre ele cad în zile lucrătoare, restul de cinci fiind în week-end. Totuși, există și o parte bună a lucrurilor, aceea că unele dintre ele vin în prelungirea weekendului, așa că românii vor putea avea parte și de câteva minivacanțe.

La capitolul zile libere, se pare că România nu stă prea bine la nivel european, având doar 13, în comparație cu alte țări, care au de două ori mai multe. De exemplu, Franța are 40, Austria 38 și Spania 36. (Roxana NĂSTASĂ)

De anul viitor se adaugă încă o zi în calendarul sărbătorilor legale. Ziua de 24 ianuarie a fost decretată de parlamentari liberă, pentru a putea sărbători cum se cuvine Unirea Principatelor. Această zi liberă de la stat se adaugă altor 12 exisatente deja. În anul 2015, din cele 13 zile stabilite drept sărbători legale, doar opt dintre ele cad în zile lucrătoare, restul de cinci fiind în week-end. Totuși, există și o parte bună a lucrurilor, aceea că unele dintre ele vin în prelungirea weekendului, așa că românii vor putea avea parte și de câteva minivacanțe. La capitolul zile libere,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: