Google+
Home » Social » Laura vrea să vindece oamenii de răceală

Laura vrea să vindece oamenii de răceală

Laura are cinci anișori și îi place foarte mult să se joace cu animalele. Are o rățușcă de jucărie cu care își petrece timpul de joacă, însă spune că ar vrea să aibă și păpuși.

Laurei îi plac mult dulciurile, preferatele sale fiind ciocolata și jeleurile, pe care le-ar mânca tot timpul fără să lase și pe altă dată. Micuța mai are cinci frățiori, cu care uneori împarte ce are, alteori nu. La fel și cu înțelegerea dintre ei. Uneori se înțeleg, alteori se mai ciondănesc. Pentru că știe cât de rău e atunci când ești răcit, Laura vrea ca atunci când crește mare să fie doctoriță să vindece oamenii de răceală și gripă. (R.N.)

Laura are cinci anișori și îi place foarte mult să se joace cu animalele. Are o rățușcă de jucărie cu care își petrece timpul de joacă, însă spune că ar vrea să aibă și păpuși. Laurei îi plac mult dulciurile, preferatele sale fiind ciocolata și jeleurile, pe care le-ar mânca tot timpul fără să lase și pe altă dată. Micuța mai are cinci frățiori, cu care uneori împarte ce are, alteori nu. La fel și cu înțelegerea dintre ei. Uneori se înțeleg, alteori se mai ciondănesc. Pentru că știe cât de rău e atunci când ești răcit, Laura vrea ca…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: