Google+
Home » Social » Master Chef la nevăzători

Master Chef la nevăzători

Zeci de preparate de post au fost prezentate vineri, 5 decembrie, în cadrul unei expoziții organizate la sediul Filialei Bârlad a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR). Expoziția cu degustare a constituit baza unui concurs de gastronomie la care s-au înscris opt membre ale acestei filiale.

preparate-nevazatoriFasolea bătută, salata de fasole, sala de linte, salata de țelină cu maioneză de pufuleți, sărmăluțele cu ciuperci, rulada cu ciuperci, salata de vinete și prăjiturile de post au lăsat apă în gura celor prezenți.

Filiala județeană a ANR a organizat un concurs de preparate culinare de post, concurs înscris în programul anual al activităților asociației. A devenit deja o tradiție organizarea uni asemenea concurs o dată sau chiar de două ori de pe an, începând din 2010”, a declarat Mihăiță Olaru, președintele Filialei Vaslui a ANR.

Gospodinele înscrise în concurs, femei cu probleme grave de vedere, au dat dovadă de inventivitate și profesionalism în arta culinară, oferind juraților posibilitatea de a gusta și stabili care este cel mai deosebit preparat de post.

A fost greu să se pronunțe, pentru că absolut toate preparatele au fost delicioase. Cele opt concurente au fost ajutate de membrii familiei sau de însoțitorii lor, dar rețetele le aparțin”, a declarat Mirela Ghelase, președinta Comisiei de Femei a ANR Filiala Vaslui.

Nu au fost acordate premii, dar toate concurentele au primit diplome de participare și un mic cadou cu produse oferite de sponsori. Dincolo de bucuria de a gusta din apetisantele preparate, concursul a fost, în primul rând, un prilej de socializare. În ciuda handicapului sever, nevăzătorii bârlădeni știu să se distreze, sunt volubili și optimiști, un exemplu pentru noi toți. (Mihaela NICULESCU)

Zeci de preparate de post au fost prezentate vineri, 5 decembrie, în cadrul unei expoziții organizate la sediul Filialei Bârlad a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR). Expoziția cu degustare a constituit baza unui concurs de gastronomie la care s-au înscris opt membre ale acestei filiale. Fasolea bătută, salata de fasole, sala de linte, salata de țelină cu maioneză de pufuleți, sărmăluțele cu ciuperci, rulada cu ciuperci, salata de vinete și prăjiturile de post au lăsat apă în gura celor prezenți. „Filiala județeană a ANR a organizat un concurs de preparate culinare de post, concurs înscris în programul anual al activităților…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: